Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

24 hour Conscious Academy

Persoonlijke ontwikkeling in een gezamenlijke context zorgt voor collectieve superkracht 

 

Scrollend tussen alle mailtjes die ik nog moest beantwoorden trok er 1 mijn aandacht: een Kings and Queens bewustzijnsretraite van 24 uur!

 

Een uitnodiging om me in te schrijven maar geen vrijbrief dat ik er dan ook daadwerkelijk bij zou mogen zijn. Je snapt dat mijn nieuwsgierige zelf dit moest onderzoeken en dat was maar goed ook! Geen idee wat ik ging doen. Ik kwam in Rosmalen aan, bij een grote kerk en wat huisjes aan de rand van een bos. Nog 7 andere vrouwen, 6 mannen en 5 leraren verzamelden zich. Allemaal mensen die elke dag bezig zijn om impact te maken, hun licht te laten schijnen en daarmee andere mensen raken en inspireren, aldus de Academy.

E8C7327D-1EF8-4E91-9746-D922367676E8
BB0EAC87-F05C-48E2-A298-FB8B6A91A01F

Je snapt dat ik me vereerd voelde dat ik daarbij mocht zijn. Als ik nu terugdenk aan wat we allemaal in 24 uur hebben kunnen doen dan verbaasd mij dat nog steeds. Ik heb nog nooit zo’n veilige omgeving gehad waarbij ik alles kon laten zijn. We keken onze grootste pijn aan en schreeuwden alles eruit totdat we opgelucht waren. We dansten tot diep in de nacht in onze eigen sensuele kracht. We leerden elkaar kennen, niet bij naam maar door de energie van de andere en de ogen maakten verbinding. Daarnaast lieten we elkaar ook de wereld voelen en ruiken zonder de ogen te gebruiken. We aten in stilte en we wandelden met nieuw vrienden. We vonden ons allerhoogste bewustzijn om onvoorwaardelijk te kunnen geven. Ik ben deze mensen zo bijzonder dankbaar, dat alles er mocht zijn, dat er zo’n veilige plek is in de wereld die ik nu ook mijn thuis mag noemen. Deze academy heeft wat mij betreft alles wat je nodig hebt om je bewustzijn te verhogen en een transformatie op welke manier dan ook in gang wilt zetten.

 

In liefde, Floortje

"24 prachtige uren met mensen die elke dag bezig zijn om impact te maken, hun licht te laten schijnen en daarmee andere mensen raken en inspireren"

Herken je dit?

Wil jij in een veilige omgeving, waar jij je thuis zal voelen...

Deze coaching is voor jou als:

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Conscious Academy

Conscious Academy is een broedplaats, speeltuin en verkenningstocht en dé thuisbasis voor persoonlijke groei en spirituele ontdekking. Een plek om thuis te komen bij jezelf en een fundament om gevoed te worden, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Waar een team van ervaren teachers voor je klaar staan en waar jij je onbeperkt mag verdiepen in jezelf, jouw leven en je impact. 

 

Conscious Academy is een woonplek, een werkruimte, een thuis, een restaurant, een poort, een universiteit, een droom…

 

Een plek waar je niet alleen bent, je veilig mag voelen en een plek waar je alles mag zijn en niks hoeft. Een plek waar je thuis bent.