Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Boost your happiness!

Retourtje Happiness verzamelt voor jou de fijnste yogalessen, beste yogaopleidingen, mooiste retraites, lekkerste (energetische) massages, meest inspirerende meditaties, ceremonies en veel meer…

​Wereldwijd of…

gewoon (online) bij jou thuis.

​Geniet van la pura vida, geniet grenzeloos!

Zit jij, net zoals wij, nu net even wat minder lekker in je energie? En kun je wel een ‘Happiness Boost’ gebruiken? Neem dan eens een kijkje op de blog ‘Retourtje Happiness’. Hier vind je een verzameling ‘Happiness Momentjes’. Wat denk je bijvoorbeeld van online yogalesjes, meditaties, veggie (thuisbezorgd) meals, cacao ceremonies en travel podcasts? Hieronder voor jou alvast een sneak peek: 7 tips! Stay happy @home!

  1. Boost je happiness met pure cacao

Wist je dat pure cacao, de heilige drank van de Maya’s en Azteken, magische krachten bezit? In oude culturen stond cacao bekend als ‘the food of the gods’. En dat is niet voor niets! Cacao is een natuurlijke ‘hartopener’ die je wijze inzichten kan geven en de aanmaak van geluksstofjes stimuleert. Kortom, een heerlijke happiness boost!⁠In deze blog lees je alles over de pure cacao van Pure Kakaw. Heb jij dat al eens geproefd? ⁠

  1. Leestip! HausMagick

Inmiddels brengen we al heel wat (extra) tijd in onze huizen door. Laten we het dan maar gezellig maken. Hoe je dat doet? Met een vleugje magie!⁠Erica Feldmann brengt magie bij je thuis. In haar boek ‘HausMagick’ schrijft ze over de verwondering van de natuur en de spanning van eeuwenoude rituelen om van je huis een warme, mooie en uitnodigende plek te maken.⁠Heerlijk in deze tijd!⁠Lees hier meer over Erica, haar winkeltje en haar boek.

  1. Jouw yogastudio @ home

Nu jij niet naar de yogastudio’s kunt, komen de yogastudio’s gewoon naar jou! In deze blog vind je 5 geweldige studio’s die hun lessen nu ook online aanbieden. Daarnaast zijn er ook (heel!) veel goede online yoga-platforms waar yogi’s, vloggers en travelers hun lesjes aanbieden. Hier vind je mijn 5 favorieten: namasté!

  1. Curvy yoga & body kindness

Yoga, dat is toch iets waar je slank en lenig voor moet zijn? Welnee! Met haar online curvy yogalesjes bewijst Anna Guest-Jelly het tegendeel. Ook eens proberen? Hier lees je meer!

Veel liefs!

Crissy, Retourtje Happiness

@retourtjehappiness

www.retourtjehappiness.com

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.