Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Lichter leven

Spiritualiteit van nu

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met het creëren van een lichter leven. Lichter in de zin van: met iets meer rust en aandacht in het moment zijn, omdat we voelen dat daar een sleutel ligt tot een groter innerlijk geluk.

Nu zijn er natuurlijk heel veel manieren om onze innerlijke rust en geluk te vergroten en er is niet één manier de goede. Volgens mij gaat het erom dat we ieder voor zich ontdekken wat voor ons werkt in het steeds groter groeiende aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  Voor mij is dit dan ook spiritualiteit: onze persoonlijke zoektocht naar inzichten en tools die ons goed doen. Een ‘vind-tocht’ eigenlijk. Want met elke ontdekking die we doen, vinden we verborgen schatten.

Soms aangenaam, soms oncomfortabel. Zo kan bijvoorbeeld de ontdekking van een bepaalde conditionering die ons lang in onze greep heeft gehouden eerst ongemakkelijk zijn, maar de vrijheid die we voelen bij het doorbreken van een patroon, blijkt een ware schat.

Of de vondst van een blinkende kristal, zoals bijvoorbeeld ‘Rozenkwarts’ herinnert ons aan een, misschien niet eerder bewuste, kwaliteit in onszelf: een pure, liefdevolle, zacht-krachtige energie. Waarmee we misschien wel de kristal in onszelf vinden: onze stralende kern, ons hart of hoe jij het ook wilt noemen.

Kleine en grote dingen kunnen ons herinneren aan die diepere kern in onszelf en kunnen ons helpen te leven vanuit ons hart. Of het nou een lastige situatie is waar je doorheen moet, of juist een succeservaring, een mooie uitspraak, een prachtige steen, een inspirerend boek, de natuur, een ander persoon, een fijne meditatie of een activiteit die je helemaal in de flow brengt: alles kan een manier zijn om je in steeds diepere verbinding met jezelf te brengen. Helemaal thuis in ons lichaam, goed gegrond op aarde, kan ons hoofd in de wolken zijn van geluk. Omdat we dan voelen dat het goed is zoals het is en dat wij toegerust zijn voor het leven dat komt zoals het komt. Met het universum achter ons, zijn wij het verbindend element tussen hemel en aarde. Om op onze hele eigen, unieke manier gebruik te maken van onze creatiekracht. Om te leren en te leven. Te groeien en te bloeien. We creëren de toekomst als mensen van nu. Voor onszelf en de mensen na ons: spiritualiteit van nu.

Spirit Treats van mij voor jou! Hier vind je twee meditaties cadeau: één voor een ‘Happy heart’ en een ‘mini meditatie‘ die je in 4 minuten terug naar je basis brengt, ideaal in drukke tijden, maar eigenlijk altijd fijn!

Met liefde, Ernestine Numan Creations

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.