Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Universal Laws Homeschool

Als je een betere toekomst voor jezelf en je kinderen wilt dan is dit de perfecte course voor jou. Als je wilt leren hoe je een bestelling kunt plaatsen bij het Universum en hoe je je kinderen kunt leren het zélf(de) te doen, dan ben je hier op je plek. Als je van leren en leven één geheel wilt maken, waarin je je soevereiniteit terugneemt als opvoeder, als leermeester, als roedelleider van je gezin, waarin je ónafhankelijk van factoren van buitenaf gelukkig kunt zijn, en geen enkele crisis effect heeft op het wel en wee van jou en de jouwen dan is deze UNIVERSAL LAWS HOME SCHOOL  je beste leerschool.
Daarnaast krijg je Lou ala Juf Universe als je coach, voor jezelf en voor je kinderen. 
Neem je éigen verantwoordelijkheid voor je groei en voor die van je kinderen. Onafhankelijk van wat ze op school leren, onafhankelijk van wat we allemaal nog meer ‘moeten’. Dit is het moment om het heft in éigen handen te nemen en de Universele Wetten samen te leren en als tools te gebruiken om op een ontspannen manier samen te léven. 

Wat je krijgt?

  • 12 modules met maar liefst 73 video’s waarbij ik álles uit de kast heb getrokken om je letterlijk en op een creatieve manier te laten zien hoe de wetten werken.
  •  Iedere module heeft een aparte les voor de kleine WetenScheppers.
  •  Aparte Law of Attraction Special voor jongeren.
  •  24 Q & A Coaching Calls RECORDINGS.BONUS: De Lab of Attraction met 9 experimenten die bewijzen dat het universum écht bestaat.BONUS: Wild & Free Leven met je Klein(e) Kinderen t.w.v 199 euro 
WhatsApp Image 2021-03-16 at 15.50.04
Deze school is zo waardevol, de beste en meest waardevolle lessen die je je kind (maar ook echt jezelf) kan leren en meegeven. Niet 100 maar 1000% waard om dit te doen voor je gezin en ook echt voor jezelfNu de energie soms hoog zit bij iedereen tijdens deze bijzonde tijd ben ik door Lou haar lessen een rustigere en lievere mama geworden en ben ik liever voor mezelf te zijn (in progress). 
Liefs Tamlyn
Juist nu is het de tijd om het heft in eigen handen te nemen, maar de touwtjes uit handen te geven.
Aan het universum wel te verstaan. Laat je niet leiden (lijden!) door angst.
Door beperkingen, door wat er van hogerhand wordt opgelegd en voor je wordt bepaald.
Maar vertrouw in plaats daarvan op je éigen Hogere Zelf. Alle antwoorden liggen IN JEZELF.

Opvoeden is een INSIDE JOB.
En het Universum is je werkgever. Het heeft 12 fantastisch Universele wetten voor je om je droomleven mee te creëren én dat van je kinderen. Hún droomleven, dus niet dat van jou voor hen..


Ik wil dit programma volgen

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.