Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Hooggevoeligheid als superkracht Zoma opleidingen

Ben je moe en overprikkeld? Voel je je als een spons; namelijk leeggezogen óf juist volgezogen met informatie? Help je graag andere mensen maar gaat dit ten koste van jouw eigen energie? Weet je dat het belangrijk is om rust te nemen maar vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Zit je hoog in je energie en heb je moeite met aarden?

Dan is de online cursus Hooggevoeligheid als Kracht voor jou!

Jouw reis van klacht naar kracht

In deze online cursus leer je alles over hsp. We nemen je mee op reis langs alle niveaus van holisme waaruit wij bestaan, om zicht en grip te krijgen op de kwaliteiten en valkuilen van hsp.
Op fysiek niveau leer je over het belang van aarden. Ook over klachten en symptomen die je kunt ervaren bij onderprikkeling en overprikkeling. Op mentaal niveau leer je over de kracht van gedachten en nemen we je mee op reis naar affirmaties die je helpen om dicht bij jezelf te blijven. We reizen verder naar het emotionele niveau. Daar leer je jezelf nog beter kennen door thema’s te exploreren als kwetsbaarheid empathie. Je neemt jouw afweermechanismen onder de loep en laat ze los middels een doeltreffende methode.

Op deze reis leer je ook het onderscheid te maken tussen jouw gevoelens en die van anderen. Aangekomen bij het energetische niveau leer je onder andere hoe je voor jezelf kunt zorgen bij overprikkeling, burn-out klachten en hoe je jouw frequentie verhoogt. Je maakt kennis met de krachtige energie van edelstenen en hoe ze kunnen ondersteunen in je hooggevoeligheid. De reis voert je daarna langs het spirituele niveau, waar thema’s als intuïtie en zuiver waarnemen aan bod komen, alsmede energetische koorden en oude zielscontacten. Je komt thuis bij jezelf, in je eigen energie verankerd. Daarmee leer je leven vanuit je essentie. Tot slot eindigt de reis bij ontspanning. Je maakt kennis met de kracht van adem, meditatie, Reiki en verschillende ontspanningsoefeningen.
Uiteindelijk ervaar je de kracht van jouw hooggevoeligheid. Zelfliefde is de bestemming van deze reis, je bent thuis! In jezelf.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die iets van het volgende in zichzelf herkent

 • Ik voel me een spons: volgezogen met zoveel prikkels en informatie
 • Ik loop hierdoor leeg: ik voel me uitgeput en lusteloos
 • Ik voel veel energieën, maar weet niet of ze van mij zijn of van iemand anders
 • Ik pieker veel, zit hoog in mijn energie
 • Ik ben zo op anderen afgestemd, dat ik mijn eigen behoeftes niet goed ken
 • Hoe kan ik loslaten wat mij niet meer dient?
 • Hoe blijf ik als hsp dicht bij mezelf?
 • Hoe krijg ik meer energie?
 • Hoe kan ik leren vertrouwen op mijn intuïtie?
 • Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen?
STORIES EBOOK 2 1

Inhoud

De online cursus Hooggevoeligheid als Kracht bestaat uit zeven modules, alle opgebouwd vanuit een holistische visie.

Door middel van zelfonderzoek ontdek je wie jij in essentie bent. Je leert te leven vanuit je essentie, vervuld van liefde voor jezelf. Dit stelt je in staat om gezonde keuzes te maken voor jezelf. En hierdoor kun je mechanismen als pleasen voorgoed loslaten. Dit levert je direct veel meer energie en het gevoel van vervulling op.

Krachtige visualisaties, meditaties, podcasts, vlogs en oefeningen ondersteunen jou bij het ervaren van de kracht van hsp.

Per module kijk je steeds een laagje dieper naar jezelf en ontdek je wat er allemaal mogelijk is als je hsp in je voordeel laat werken. Je komt opnieuw in verbinding met jouw eigen bron van gevoelige kracht!

Nu is de tijd om voorgoed af te rekenen met de valkuilen van hsp en volledig in je kracht te staan. Vol liefde en zorg voor jezelf en met gezonde grenzen. Wat als je zou ontdekken dat er niets is dat jou tegenhoudt datgene te bereiken waar jij naar verlangt?


Ik wil mijn hooggevoeligheid als superkracht gaan gebruiken!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.