Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Spiritueel ontwaken Zoma opleidingen

Een mooie reis naar liefdevol bewustzijn

Vraag je jezelf wel eens af ‘is het dit nou?’ Heb je tegelijkertijd het gevoel dat er meer moet zijn? Loop je steeds vaker vast op bepaalde dingen en krijg je er maar niet de vinger op wat dit je te vertellen heeft? Ben je vaker moe, zit je veel in je hoofd of weet je dit eigenlijk niet? Wil jij weten wie jij werkelijk bent, jouw talenten ontdekken en doen waar je écht blij van wordt? Wil jij jouw verlangens leren voelen en een leven creëren vanuit deze flow?

Dan is de online cursus Spiritueel Ontwaken voor jou bedoeld!

Jouw persoonlijke zielenreis

In de online cursus Spiritueel Ontwaken nemen we jou mee op een spirituele ontdekkingstocht. Deze intensieve cursus laat je kennismaken met je ware Zelf. Daarbij krijg je prachtige methodes en tools aangereikt om je te leren hoe je jezelf stap voor stap kunt openen voor je eigen, unieke intuïtieve gaven.

Tijdens deze innerlijke reis zul je steeds meer in jezelf aanwezig kunnen zijn. Je bewustzijn zal zich verder openen om je zo meer bewust te laten zijn van jouw liefdevolle kern. Je groeit in zelfinzicht zodat je bewust wordt van je spirituele kracht en de verbinding met de spirituele wereld om je heen.

Deze cursus leert je de weg naar binnen te openen en te zien dat alles met elkaar verbonden is. Je leert je eigen kracht hierin ontdekken, maar ook hoe jij hierbij geholpen wordt. Je zult leren hiervoor dankbaar te zijn en vanuit deze energie overvloed kunnen aantrekken. Het geopende bewustzijn zal je de weg wijzen tijdens deze cursus en zo zul je hierdoor moeiteloos alles kunnen verwezenlijken. Ook leer je hoe je je dromen kunt manifesteren door het doen van bepaalde rituelen en hoe de kracht van de natuur voor jou kan laten werken. Veranker in jezelf en laat de liefde stromen. Alles om uiteindelijk aan te komen bij jouw zielsverlangen!

In de online cursus Spiritueel Ontwaken leer je hoe je je hart opent, om je nog meer te verbinden met jezelf en de wereld om jou heen. Aan de hand van zelfonderzoek ontdek je wie je werkelijk bent en hoe je in het leven staat. Prachtige visualisaties, diepgaande geleide meditaties en leuke oefeningen en opdrachten, zoals het werken met de maan en je heldere vermogens, zullen je bewustzijn steeds verder openen. Zodat je zielenreis je uiteindelijk leidt naar waar je helemaal thuis bent: in je ware zelf.

De cursus zal je uitdagen om de openbaring van de spirituele wereld te verwelkomen en alles wat je tegenkomt te omarmen uit liefde voor jezelf. Laat je ondersteunen bij alle processen en betreed een steeds diepere laag van jouw ware essentie. Leer kijken vanuit het perspectief van overvloed en onvoorwaardelijke liefde en ontdekt je unieke spirituele gaven en talenten.

Leef vanuit vergeving en dankbaarheid, tel je zegeningen en heb onvoorwaardelijk lief!

De online cursus Spiritueel Ontwaken is een door KTNO geaccrediteerde cursus. Dit houdt in dat je als deelnemer een certificaat van deelname ontvangt na afronding van de cursus. Als je daarnaast bent aangesloten bij een beroepsvereniging, betekent dit dat je studiepunten behaalt door de cursus te voltooien. Met de accreditatie wordt de kwaliteit van de cursus gewaarborgd.

WEM3a7

Annemieke Both:
‘De cursus Spiritueel Ontwaken is écht een aanrader en de opdrachten en vlogs zijn als het ware thuiskomen. Een gevoel dat ik naar prachtige verhalen van een vriendin aan het luisteren ben. Het is een prachtige ervaring om intens met intuïtieve vermogens bezig te zijn, waardoor chakra-meditaties zachter en liefdevoller aanvoelen. Ik zet deze nu in alle rust bij het slapen gaan en om de dag energiek te beginnen. Geen haast, en geen moeten’.

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen:
 
 • Wie ben ik eigenlijk?
 • Ben ik goed zoals ik ben?
 • Waar zouden mijn talenten liggen?
 • Waarom trek ik elke keer deze situatie aan?
 • Hoe kan ik meer levensgeluk en levensenergie ervaren?
 • Waarom ben ik snel overprikkeld?
 • Wat zijn mijn verlangens?
 • Hoe kan ik hulp vragen?
 • Waar ligt mijn kracht?
 • Hoe zou ik weer regie kunnen ervaren over mijn leven?
Wist je dat de antwoorden op deze vragen allemaal in al jou aanwezig zijn? Met deze cursus kun je jezelf leren openen zodat je goed kunt luisteren naar wat er binnen in jou verborgen ligt. Hierdoor krijg je meer vertrouwen in jezelf en het leven. Je zult leren zien dat alles wat er gebeurt een reden heeft en is voorbestemd, speciaal om jou te laten groeien. Je zult inzicht krijgen in het pad dat je zelf hebt uitgekozen. Tijdens deze cursus word je steeds weer opnieuw uitgenodigd om liefdevol naar jezelf te gaan kijken. Je zult de verbinding gaan voelen met jezelf en leren om te gaan met alles wat er is, zodat er ruimte komt voor de zingeving van jouw leven.


Ik wil spiritueel ontwaken!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.