Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Cursus handlezen door de Handcoach

Leer handlezen met De Handcoach

Leer meer over handlezen én jezelf!

Ben je wel eens onzeker en op zoek naar je ware-ik? Leer dan in de cursus handlezen van De Handcoach hoe je jouw handen als praktisch raadgever kunt gebruiken. In de cursus worden de grondbeginselen van handlezen gecombineerd met praktische tips en adviezen. Die informatie helpt je om bewuster stil te staan bij wat goed voelt voor jou.

Handlezen wordt al duizenden jaren toegepast. Door de kenmerken van je hand te bestuderen kun je namelijk veel ontdekken over jezelf. Niet om te zien wanneer je de liefde van je leven ontmoet, of met welke nummers je de loterij wint. Maar wel om te ontdekken welke eigenschap meer aandacht verdient of waar je valkuilen zich bevinden. Handlezen geeft praktische inzichten die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Iets wat Julius Caesar, Plato en Alexander de Grootte eeuwen geleden ook al deden.

Na de cursus handlezen weet jij:

– Interessante feiten over handlezen
– Het verschil tussen jouw innerlijk en buitenwereld
– Alles over jouw denkwijze
– Wat je sterke kanten zijn
– Waarin je jezelf kunt ontwikkelen
– Nog veel meer waardevolle inzichten


Leer mij alles over mijn handen!

Natalia vd Zalm 11 scaled

Over de Handcoach
Achter De Handcoach gaat Melissa Kamstra schuil. Na haar burn-out is ze zich meer en meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, zodoende is handlezen toevalligerwijs op haar pad gekomen. Inmiddels heeft ze het handlezen helemaal in haar vingers. En ook andere vormen van spiritualiteit als astrologie en numerologie heeft ze zich eigen gemaakt. Op haar nuchtere wijze laat ze jou inzien hoe je spiritualiteit in je dagelijks leven kunt benutten. Zo zegt ze zelf: “spiritualiteit is in feite openstaan voor het onbekende. Juist door los te laten wat je allemaal denkt te weten kom je bijzonder genoeg dichter bij jezelf.” Als expert in praktische spiritualiteit laat ze jou graag kennis maken in de wondere wereld van getallen, planeten en handen.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.