Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Woman, it’s time to rise!

Deze reis van 3 maanden helpt je om jezelf op een diep niveau te openen en veranderingen te brengen op lichamelijk, emotioneel, seksueel, mentaal en spiritueel niveau. Je maakt kennis met krachtige Ceremonies en Rituelen met en zonder yoni ei. Deze reis zal op heel veel verschillende vlakken je leven gaan veranderen. Het helpt je om de verbinding tussen je hoofd, hart en bekken (weer) tot stand te brengen, zodat je vanuit eenheid en harmonie het leven door je heen voelt stromen. Are you ready to rise!?


Meer yoni love, please, click here!

R2A7939 scaled

Nathalie werkt met de kennis en wijsheid vanuit het Taoïsme, Yoga en Tantra. In haar krachtige Ceremonies en Rituelen zul je ervaren hoe zij ook als Voicehealer de kracht van energie gebruikt om je op verschillende diepe lagen in beweging te zetten.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.