Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Yoni Love=Happy Life!

Yoni Love=Happy Life is een reis van 1 maand, waarin je kennis maakt met het bijzondere yoni ei. Je leert een aantal hele belangrijke basisoefeningen om op een ontspannen en verantwoorde manier te kunnen gaan ‘werken’ met het yoni ei. Deze krachtige tool helpt je o.a. om je te verbinden met je vrouwelijke essentie en zorgt voor balans en rust in jezelf. Het draagt bij op lichamelijk, emotioneel, seksueel, mentaal en spiritueel niveau. Je kunt deze reis in je eigen tempo volgen en je houdt altijd toegang tot de materialen in de leeromgeving. Ben jij klaar voor een leven vanuit enthousiasme en plezier!?


Meer yoni love, please, click here!

R2A7939 scaled

Nathalie werkt met de kennis en wijsheid vanuit het Taoïsme, Yoga en Tantra. In haar krachtige Ceremonies en Rituelen zul je ervaren hoe zij ook als Voicehealer de kracht van energie gebruikt om je op verschillende diepe lagen in beweging te zetten.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.