Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Dubbele getallen door de Handcoach

Je kijkt op de klok en je ziet dat het 11:11 uur is. Op het moment dat je jouw boodschappen afrekent zie je dat je exact 7,77 moet betalen. En bij het checken van het saldo op je bankrekening zie je dat je nog 2.222,22 te besteden hebt. Dit zijn allemaal tekens van het Universum. In de getallen zit een boodschap verborgen en aan jou om deze te ontcijferen. Ben je benieuwd naar deze boodschap? 

Doe dan mee met de online cursus dubbele getallen van De Handcoach.

De online cursus is opgedeeld in diverse modules. Eerst zal je leren op welke wijze het Universum met jou communiceert en wat het verschil tussen dubbele getallen en Engelengetallen is. Vervolgens ontdek je wat de getallen 1 t-m 9 specifiek te betekenen hebben, hierdoor zal je de verborgen boodschap bij het zien van deze getallen ook beter begrijpen. En tot slot kom je achter de symbolische betekenis van belangrijke datums. Want zelfs het zien van bijvoorbeeld jouw geboortedatum heeft een betekenis.

Na deze cursus hebben dubbele getallen geen geheimen meer voor jou! 
Ik wil alles weten over dubbele getallen!

LiefsVanFleur 2323

Over de Handcoach


Achter De Handcoach gaat Melissa Kamstra schuil. Na haar burn-out is ze zich meer en meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, zodoende is handlezen toevalligerwijs op haar pad gekomen. Inmiddels heeft ze het handlezen helemaal in haar vingers. En ook andere vormen van spiritualiteit als astrologie en numerologie heeft ze zich eigen gemaakt. Op haar nuchtere wijze laat ze jou inzien hoe je spiritualiteit in je dagelijks leven kunt benutten. Zo zegt ze zelf: “spiritualiteit is in feite openstaan voor het onbekende. Juist door los te laten wat je allemaal denkt te weten kom je bijzonder genoeg dichter bij jezelf.” Als expert in praktische spiritualiteit laat ze jou graag kennis maken in de wondere wereld van getallen, planeten en handen.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.