Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Lichttaal: de taal van het hart

Tegenwoordig horen we veel mensen spreken (bijvoorbeeld op social media) in ‘lichttaal’ en we kunnen zelfs spreken van een duidelijke trend. Lichttaal is in opkomst, maar wat is het eigenlijk, waarom is het in opkomst en wat is het nut van deze lichttaal?

Wat is lichttaal?

Lichttaal is een taal die geen woorden bevat, maar die bestaat uit klanken en geluiden. Het is een eeuwenoude en tegelijkertijd kosmische taal. We kunnen deze taal niet verstaan met ons hoofd of begrijpen met onze hersens. En dat is precies waarom lichttaal zo’n krachtige tool is. Lichttaal is namelijk de taal van het hart en begrijp je niet met je hersens, maar met je gevoel. Lichttaal goes ‘beyond the mind’.

Lichttaal is een kosmische taal waar er, net zoals aardse talen, enorm veel van zijn. Aardetaal is eigenlijk ook lichttaal. De kosmische lichttaal die nu in opkomst is, is een taal die universeel wordt begrepen. Degene die de boodschap via ons hoger bewustzijn ontvangt kan deze op verschillende manieren vertalen en overbrengen, bijvoorbeeld door tekeningen, symbolen (heilige geometrie), klank, lichamelijke bewegingen, audio boodschappen of zang.

Wat gebeurt er als je gebruik maakt van lichttaal?

Zodra je lichttaal in vorm neerzet op aarde betekent dat eigenlijk dat je een stukje kosmos (of kosmische taal) naar de aarde brengt. Het is dus eigenlijk een transmissie van energie en frequenties vanuit de kosmos. De ontvanger kan dit vertalen of overbrengen door middel van spraak, tekens, beweging of tekeningen.

Waarom is het nu opkomst?

Het jaar 2021-2022 worden door sommige bronnen de jaren van de essentie genoemd, we (her)vinden dat waarvoor we naar aarde zijn gekomen. Geen wonder dus dat er steeds meer mensen zijn die zich deze universele lichttalen herinneren. Corona was een mooie uitnodiging om de stilte in te gaan om je daarmee te verbinden. Maar als je dat niet hebt gedaan, dan ben je wellicht op andere manieren uitgenodigd om stil te staan bijvoorbeeld door een gebeurtenis die een grote impact heeft gehad op jouw leven.

Tijdens deze jaren worden onze kosmische tools aangereikt.  De sluiers zijn dunner; we kunnen makkelijker afstemmen op kosmische universele informatie en op onze eigen kosmische tools die we bij ons dragen. Dit is in wezen onze kosmische blauwdruk. Omdat de sluiers dun zijn zorgt dit ervoor dat we ons makkelijker met ons kosmische tools kunnen verbinden en er dus ook daadwerkelijk gebruik van kunnen maken in de aardse energie. Degenen die bij deze lichttaal kunnen, dragen op deze manier een belangrijk deel bij aan de evolutie van de aarde en de mensheid.

Ook maken we een verschuiving van de mind naar het hart. Onze 3D wereld wordt nu grotendeels geregeerd door beslissingen die we maken vanuit de mind, terwijl er tegelijkertijd steeds meer mensen zijn die lichttaal spreken en verstaan. Je kunt dus ook ervaren dat er meer mensen leven vanuit het hart en hun gevoel als kompas gebruiken. In lichttaal is er een verbinding van wezen tot wezen, een verbinding waar de mind uitgesloten is en die puur vanuit het hart wordt aangestuurd.

Wat hebben we aan lichttaal, wat kan het me brengen?

Door in aanraking te komen met lichttaal kun je, als het de bedoeling is (wanneer het in de lineaire tijd klopt en dienend is voor je missie), op een zeer diep level herinnerd worden aan je missie of doel op aarde, je krachten en talenten. De gechannelde codes resoneren met de codes in jouw DNA en door ze tot je te nemen herkent jouw systeem die code en krijg je toegang tot specifieke informatie.

Ook stelt het ons in staat om zonder ‘interference from the mind’ een betekenis toe te kennen aan de boodschap. Dat betekent dat ons hoofd dus eigenlijk niet meedoet als het op lichttaal aankomt. In plaats daarvan worden andere zintuigen enorm uitgenodigd om betekenis te geven aan lichttaal en deze zullen dus extra worden geactiveerd.

Lichttaal is dus ook de taal die je laat ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent. Het stelt je in staat om op die manier uit je hoofd te gaan, ze representeert in wezen een poort naar innerlijke vrijheid. Doordat lichttaal letterlijk het overbrengen van frequenties en energie is, kan dit jouw energetische systeem dus ook op die manier beïnvloeden en kan er transformatie worden bewerkstelligd.

Op instagram zij @lightscribeart & @felipeabras.arts  mooie accounts om te volgen.

Bij deze Lichttaal Tekening hoort een Lichttaal activatie oefening. Pak er lekker een kopje thee bij, maak het jezelf gemakkelijk en luister naar deze audio waarbij Maya je helemaal meeneemt in de magie van deze Lichttaaltekening.

20211020 122532

Het verhaal van Maya.

Ik maakte kennis met lichttaal via een coach. Ik volgde een opleiding tot Lichtgids en zij herinnerde mij aan het feit dat ik deze taal in mij droeg.

Door lichttaal herinnerde ik mij op een zeer diep niveau vorige levens op aarde alsook mijn kosmische afkomst. Ik begon met het maken van lichttaaltekeningen; een persoonlijke lichtprent. Ik stemde me af op een persoon en kon dan als het ware reizen door zijn/haar universele systeem en dit vastleggen in lichttaal.

De lichttaal in spraak herinnerde ik me een jaar na het schrift. Sindsdien

herinner ik me verschillende kosmische lichttalen (en er komen er steeds meer bij).

Nu zet ik lichttaal via spraak en zang in tijdens onder andere mijn Code Activations. Dit zijn innerlijke spirituele reizen met gongs, zang, muziek, en lichttaal; een uniek concept dat ik het afgelopen jaar heb ontwikkeld. Deze Code Activations zijn reizen die je op diep level herinneren aan jouw kosmische oorsprong. Tijdens deze Code Activations channel ik lichtcodes en boodschappen in lichttaal. De lichttaal die ik uitspreek zijn codes die resoneren met de lichtcodes in jouw lichtveld. Doordat ze met elkaar resoneren worden ze als het ware van het slot gedraaid en is er een portaal dat zich opent. Dat portaal leid je naar informatie die met die frequentie is verbonden. Dat kan het herinneren zijn van kosmisch DNA of kosmisch herkomst, maar ook kennis van andere sterrenstelsels en/of planeten. Ook kunnen de lichtcodes een bepaalde transformatie in gang zetten. Bijvoorbeeld het vergroten of verruimen van jouw bewustzijn of het oplossen van lichamelijke blokkades.

Een jaar later na het herinneren van de spraak, begon het zingen in lichttaal, bewegen en overbrengen van lichttaaltemplates. Inmiddels heb ik dus meerdere vormen van het overbrengen van lichttaal tot mijn beschikking, wat ontzettend fijn is. Soms herinner ik iemand via mijn zang in lichttaal, soms via spraak of beweging en dan weer via mijn tekeningen.

Ik zie het als een grote verantwoordelijkheid om lichttaal met liefde en een zuivere intentie in de wereld te zetten, het kan zoveel voor iemand betekenen, het kan letterlijk je aardse leven veranderen. Ik voel het daarom als een verrijking dat ik deze prachtige tool kan toepassen in mijn werk.

Vertalen van Lichttaal in Aardetaal

Ik heb geleerd de lichttaal in alle vormen waarop ik die toepas in de aardse taal te vertalen. Bij een tekening kon dat echt dagen duren, maar dat gaat nu al veel sneller. Bij spreken, bewegen en zingen gaat de vertaling vrijwel direct. Voor mij voelt het kunnen vertalen van lichttaal belangrijk, want op deze manier bied ik de ontvanger ook de veiligheid en de bedding om de lichttaal in zijn volledigheid te ontvangen.

Lichttaal is codering, je brengt een permanente verandering aan in het lichtveld van de ander en die verantwoordelijkheid voel ik enorm. Uiteraard met het hoogste goed in gedachten en als intentie, maar als je de ander niet kunt uitleggen wat je doet en welke code er is geactiveerd dan kan het zijn dat de ander een vermogen heeft ontvangen waarover hij/zij nog geen beheersing heeft en het dus ook nog niet kan inzetten.

Het komt ook voor dat er een nieuwe lichttaal zich aandient. Die gebruik ik pas tijdens mijn werk als ik deze volledig kan vertalen. Dat kan soms maanden duren. Momenteel heb ik een lichttaal ontdekt die ik nog verder moet uitzoeken; die gebruik ik dus nog niet. Ik werk uitsluitend met lichttaal als ik de lichttaal zelf kan vertalen voor de ander én de ander daar klaar voor is en het klopt voor diegene in de aardse lineaire tijd. Daarnaast hoef je lichttaal natuurlijk in principe niet echt te vertalen, omdat je er dan weer een verplaatsing is naar het hoofd, maar toch kan het helpen de lichttaalboodschap concreet te maken en in het bewuste te brengen. Voor het logische denkproces kan dit fijn zijn. Daarnaast is het effect van lichttaal echt aanwezig en heeft het gevolgen voor je leven, dus ook voor dat stuk integratie voelt het waardevol om hierin te kunnen begeleiden.

Effect van lichttaal

Als je door middel van een tekening naar lichttaal kijkt, dan kan dit al veel in jouw energetische systeem doen. Door simpelweg ernaar te kijken verschuiven er namelijk al dingen in je energetische systeem. Via lichttaal bied je iemand de spreekwoordelijke sleutel aan tot innerlijke transformatie en het herinneren van slapend potentieel in je DNA. Lichttaal is daarom een zeer krachtige tool die je leven zeer positief kan veranderen. Lichttaal is een liefdevolle herinnering aan dat wat je bent en mag zijn.

Bio

Maya Kumari Pariyar (1983, Nepal) is auteur, spiritueel mentor en inspirator. In haar werk richt ze zich op transformatieprocessen binnen de spirituele bewustwording. Momenteel schrijft ze haar eerste multidimensionale boek. In dit boek speelt lichttaal een grote rol; er zitten lichttaaltekeningen in, waaronder ook lichtcodetemplates en lichttaalactivaties én audio transmissies. Tot die tijd kun je bij haar een Code Activation ervaren. Een innerlijke transformatie klankreis met gongs, zang, muziek, klankschalen en lichttaal die jou op diep niveau herinnert. Volg haar via Instagram via @vrouwvandeliefde.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.