Gratis verzending vanaf  50,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Ontdek waarom de herfst zoveel magie kan brengen…

Geloof jij in toeval? Of gebeuren sommige dingen met een reden en komen sommige dingen op het juiste moment op je pad?

Wanneer je daar in gelooft kan het zo zijn dat dit mailtje ook op het juiste moment je leven passeert….Misschien voel je namelijk diep van binnen dat je verlangt naar meer bevrijding, meer liefde en meer stroming en magie in je leven. Ja, wij geloven dat dit mogelijk is en dat de herfst jou hierbij kan helpen.

Ieder jaargetijde bezit haar eigen diepe wijsheid. De herfst laat namelijk zien dat ze niet bang is om los te laten. De bomen verliezen hun blad, de natuur keert zich naar binnen omdat de natuur wéét dat loslaten essentieel is voordat er weer iets nieuws kan groeien. 

De herfst staat dus symbolisch voor naar binnen keren en loslaten. Toch merken wij als mensen dat dit soms moeilijker lijkt dan we denken. Onze gedachtes, overtuigingen en angsten maken dat we liever geneigd zijn om vast te houden. Loslaten wekt soms vrees op, omdat we niet zeker weten of er na die ‘leegte’ wel iets nieuws aandient. De angst kan hierdoor jouw verlangens onderdrukken, waardoor je uiteindelijk jezelf gevangen houdt.

Bewustwording van de gedachtes die jou het loslaten doen belemmeren is een MAGISCHE stap. Zodra je herkent welke gedachtes jou kleiner maken, onzeker maken, angstig maken of jouw handelen doen blokkeren, kan je stap voor stap jouw gedachtes met jouw liefde doen transformeren.

Jij wist vast al lang dat een boom geen gedachtes had, dan snap je nu waarschijnlijk ook waarom een boom van nature in staat is om alles wat zo mooi leek los te laten.

Ons natuurlijke ritme wordt dus soms onbewust verstoord door onze gedachtes. Ga eens na wat er allemaal zou kunnen gebeuren als we onszelf bevrijden van negatieve en angstige gedachtes? Welke vrijheden zou jij dan willen ervaren? Welke besluiten zou jij dan nemen? Welke magie zou jij dan kunnen verwelkomen in jouw leven?

Hoe zou jij je voelen als je zou weten dat er ALTIJD nieuwe deuren open gaan zodra je iets loslaat wat zo vertrouwd leek?

Dit zijn vragen die wij onszelf vaak stellen, en JA, ook wij kampen natuurlijk nog vaak met angsten voor het loslaten. Inmiddels weten we wel dat deze angsten niet meer dienen, ons voor de gek houden en ons kleiner maken.

Jouw grootsheid ontwaakt zich juist zodra jij iets bewust durft los te laten wat jij spannend vindt. Door de angst heen, in het donker durven zijn, in het niets, de plek waar we vaak het meest bang voor zijn. Dit is de plek van MAGIE. Onze mind beschermt ons ogenschijnlijk en zoekt manieren om deze plek te vermijden, terwijl onze ziel op deze plek bevrijd kan worden.

Lieverd, deze woorden hebben we geschreven om jou enkel en alleen een stukje bewust te laten worden van jouw eigen grootsheid. Jouw grootsheid is er al en gun jezelf de tijd om stap voor stap los te laten. Het hoeft niet allemaal snel, de bomen verliezen ook niet in 1 dag hun blad. Onthou dit maar: Zodra jouw verlangens groeien, gaat het loslaten makkelijker dan je dacht….

De nachten worden langer en dus zal het donkerder worden. ‘In het donker en de leegte wordt nieuw leven geboren.’ En als het toch iets te donker voelt, jouw lichtje even ver te zoeken is, sta dan wat extra licht toe van anderen, laat je dragen en durf om hulp te vragen. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Uiteraard zenden wij jou ook licht toe, en hopelijk voel je dat ook echt na het lezen van deze mail….

Daarnaast krijg je van ons ook een doorzichtig rozenkwarts lichtje cadeau bij aankoop van 2 lichtjes van ons in de webshop. Je hoeft hier verder geen code voor in te voeren. Benieuwd naar onze kristal lichtjes? Klik hier! Deze actie loopt tot en met 7 oktober.

Extra licht en liefde voor jou,

Imke en Floortje,

The Spirit Junkie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.