Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

BLOOM, het business event voor Wildflowers

Op 20 & 21 maart ’24 organiseert BLOOM weer een fantastisch event en wij zijn trotste partners. Ik schaar mezelf graag onder de wildflowers. Ik zou denk ik een klaproos zijn, als je me plukt verwelk ik. Laat mij maar staan en mijn eigen pad bewandelen en mezelf en andere inspireren. Ik zie mezelf als ondernemende en avontuurlijk vrouw, altijd opzoek zijn naar verbinding, me-time, balans en groei. Laten dat nou net de speerpunten van dit event zijn. Vooral het aspect van samen groeien en bloeien spreekt mij erg aan, vrouwen kunnen elkaar zo erg aanmoedigen, up-liften en steunen. Jalousie en afgunst is 2010.

Laat me wat meer vertellen over het event. Je koopt een kaartje en dan bezoek je de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Alleen dat al is een reden om deze dag erbij de willen zijn. Maar er is meer, tot in de puntjes verzorgt, inclusief lunch, andere ondernemende vrouwen en natuurlijk een fantastisch programma, wat Nadine, Sabrina & Jacqueline binnenkort gaan onthullen. The Spirit Junkies zullen ook aanwezig zijn. Koop je deze week je kaartje dan ontvang je een gratis journal van ons! Op te halen in ons huisje op de beurs. Maar natuurlijk hebben we nog meer verrassingen op die dag.. stay tuned: Maar nu eerst, de pijlers van dit event:

——————————————

BLOOM TOGETHER

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. En laat dat nu net een uitdaging zijn als je in je eentje je bedrijf of afdeling runt.Samenkomen, verhalen delen, lol maken en uitdagingen aangaan met elkaar

Let’s do this together.

NA JOUW DAG OP BLOOM EVENT

 Heb je gelijkgestemde vrouwen ontmoet. Ben je samen aan de slag gegaan met uitdagingen. Voel je je gesterkt en geïnspireerd. Heb je tips en tricks met elkaar gedeeld en heb je veel plezier gehad.

BLOOM YOURSELF

De basis van een mooie en succesvolle onderneming ligt in hoe goed jij jezelf kent en weet wat goed voor jou is. Iedereen is anders en dat is gelijk jouw super power. Maar wie ben jij en vooral wat wil jij?

NA JOUW DAG OP BLOOM EVENT
Weet je weer waarom je zo graag doet wat je doet. Heb je stilgestaan bij jouw innerlijke groei. Ben je geïnspireerde door mooie verhalen. Voel je nieuwe energie stromen en heb je jezelf in de watten gelegd en fun beleefd.

BLOOM YOUR BUSINESS

Ondernemen, dat is zoveel meer dan alleen doen waar je blij van wordt. Hoewel het daar zeker begint, ontkom je niet aan het minder leuke stuk. Want je zit waarschijnlijk zelf op al die stoeltjes. Je bent de klantenservice, boekhouder en logistiek medewerker.

NA JOUW DAG OP BLOOM EVENT

 Weet je hoe je leuker kunt ondernemen. Heb je ervaringen gedeeld met anderen. Ben je geïnspireerd door de leukste sprekers. Heb je beter inzicht in hoe jij je bedrijf financieel gezond maakt en houdt.

BLOOM YOUR BRAND 

‘Branding’ gaat veel verder dan alleen een logo of huismerk. Het gaat om het omzetten van jouw (bedrijfs)waarden in een identiteit. Zowel online als offline in de grootste vorm tot in de kleinste details.

NA JOUW DAG OP BLOOM EVENT

Heb je tijd genomen om te reflecteren. Weet je waar jouw kansen liggen. Heb je met gelijkgestemden ervaringen gedeeld en heb je nieuwe content gemaakt.


Ik kan me voorstellen dat je inmiddels al op de site van BLOOM zit te neuzen, het lijkt mij super leuk om je te ontmoeten op 20 of 21 maart!

Tot dan, liefs Floortje

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.