Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

Lichaamswerk met Marjan

Balans tussen geest en lichaam

 

Een charismatische  vrouw, die mij op een doortastende wijze wist te benaderen. Indruk maakte ze, niet alleen door haar kennis en wijsheid, maar ook door haar intuïtieve werkwijze.

Marjan Hoek vertelt, voorafgaand aan de behandeling, een indringend verhaal. Een verhaal over haar ‘bijna dood’ ervaring. Na een ongeluk raakte ze in een diepe coma. Tijdens deze coma zag zij een wit licht. Marjan vertelde dat ze werd ‘teruggestuurd’ naar de aarde. Ze zou hier haar missie nog uit moeten voeren. Marjan herstelde en specialiseerde zich in de Qi Gong techniek. Qi Gong betekent: “Werken met de levensenergie en leren hoe de stroming en verdeling van die levensenergie te controleren om de gezondheid en de harmonie tussen lichaam en geest te bevorderen.” 

FIHFotografie_TSJ_Linqing61
FIHFotografie_TSJ_Linqing32

Ik kwam uit een doktersgezin en hier werd, vanuit liefde, snel gehandeld. De focus lag op symptoombestrijding, maar hierdoor leerde ik onvoldoende dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Marjan zag aan mijn houding wat voor ‘type’ ik was, het klopte als een bus. Ze zag aan mijn houding dat ik jarenlang rekening had gehouden met anderen en dat ik te weinig geluisterd had naar wat ik zelf wilde.

 

Vervolgens mocht ik in mijn ondergoed op een glazen plaat liggen, daaronder lag een spiegel, zodat duidelijk zichtbaar werd welke spiergroepen ik wèl en níet gebruikte. Aan de hand van die analyse gaf ze mij een fysieke oefening. Na deze oefening voelde ik intense rust, alsof de energie weer meer ging stromen door m’n hele lichaam. Daarnaast voelde ik minder verkramping en met dat gevoel kreeg ik een diep besef dat ik meer gebruik mag maken van de wijsheid van mijn lichaam. Met deze lichaamsbewustwording ging ik naar huis. Een diep besef dat het zó waardevol is om aandacht te schenken aan het proces van de juiste balans vinden tussen lichaam en geest.

Ontgrendel de potentie van jouw lichaam en geest om deze vrij te maken en ontwikkelen

Herken je dit?

Wil jij in een omgeving vol kennis en wijsheid...

Deze coaching is voor jou als:

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Marian Hoek

Marian Hoek, grondlegger van  linQing, is met de praktijk gestart in 1986. Vanuit de diversiteit van verschillende therapieën en benaderingswijzen die Marian Hoek zich eigen maakte, kan een unieke, integrale benadering worden geboden aan mensen die geconfronteerd worden met onvrijheid van bewegen door ziekte, beperkingen, verwachtingspatronen of maatschappelijke druk.