Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE
Gratis verzending vanaf €50,00 in NL & BE

ZoMa Opleidingen: Reiki cursus, holistisch Therapeut en Reiki Trainer

ZoMa Opleidingen is ruim 12 jaar geleden opgericht door Marjolein Berendsen en is ontstaan vanuit haar zielsmissie: het verspreiden van licht en liefde aan de hele wereld. Hiermee wil ZoMa Opleidingen mensen inspireren en motiveren om op zoek te gaan naar zichzelf, naar de kern van hun bestaan. Het resultaat van die zoektocht is een gelukkig en liefdevol leven, zonder oordelen, in het hier en nu, met de motivatie om dit door te geven aan mensen met een hulpvraag.

Wij bieden Reiki cursussen, de opleidingen Holistisch Therapeut en Reiki Trainer en bij- en nascholingen voor therapeuten aan. Ook organiseren we drie keer per jaar een retraiteweekend voor onze community leden.

In de Reiki-cursussen leren studenten de zachte en helende werking ervaren en toepassen van deze van oorsprong eeuwenoude Japanse helingsmethode. Door de universele energie door te geven, wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking gezet. Reiki werkt zeer ontspannend en biedt verlichting bij allerlei klachten. Het is de basis voor de opleiding tot Holistisch Therapeut.

De opleiding tot Holistisch Therapeut is onze core business: een door KTNO geaccrediteerde tweejarige opleiding op hbo-niveau. In deze opleiding leren studenten vanuit een holistisch oogpunt om vanuit hun ware Zijn te leven: liefdevol en oordeelvrij. Holisme gaat uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat. Een Holistisch Therapeut gaat daarom altijd op zoek naar de dieperliggende oorzaak van klachten, zodat met een behandeling de verbinding tussen de holistische niveaus kunnen worden hersteld.

Zijnsoriëntatie is de rode draad in de opleiding tot Holistisch Therapeut: vanuit een open en bewuste basishouding ontdekken wie je werkelijk bent, door afstand te doen van patronen en overtuigingen. Dit bereiken we met behulp van Reiki, allerlei methodieken en ondersteunende hulpmiddelen. Gedurende de opleiding richten we ons op energetisch lichaamswerk, wat ook in de praktijk veelvuldig geoefend wordt. Zo leren studenten in twee jaar tijd om vanuit heelheid, volledige vrijheid en onvoorwaardelijke liefde cliënten met een diepgaande hulpvraag te behandelen.
De opleiding tot Holistisch Therapeut start drie keer per jaar met een nieuwe groep op beide locaties Westervoort en Den Haag: in september, januari en april. Als afgestudeerd Holistisch Therapeut ben je in staat om zelfstandig en op een professionele wijze je eigen praktijk te leiden.

De missie van ZoMa Opleidingen luidt als volgt:
Door vanuit liefde, licht en verbinding zelfbewuste en professionele holistisch therapeuten op te leiden, verrijkt en verruimt ZoMa de samenleving.

Ben je nieuwsgierig naar het opleidingsaanbod? Neem dan hier een kijkje.