Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Kambosessie bij Nicole

Detox met kikkergif

Zenuwachtiger dan ooit stappen we in de auto richting Badhoevedorp. Onderweg zien we een dubbele regenboog dus we weten dat we op de goede weg zitten. Nicole kennen we al van een ayu sessie die we vorig jaar bij haar hebben gedaan. Als we eenmaal binnen zijn legt Nicole eerst heel goed uit wat er gaat gebeuren en mogen we meteen beginnen met onze 2 liter water drinken. Dan beginnen we met onze intenties uit te spreken. Ik wil graag van mijn suikerverslaving af en formuleer, terwijl ik een kaarsje brand, dat ik wil loslaten wat niet meer van mij is.  

PHOTO 2019 12 09 21 28 58 2
PHOTO 2019 12 09 21 29 01 4

Dan gaan we plekjes branden. Ik kies zelf een plek en ga voor 3 plekken. Rustig beginnen. Hier zag ik tegenop, maar het viel eigenlijk wel mee. Het is een korte pijn die snel weer afneemt. Vervolgens mag ik gaan liggen. De kambo, het kikkergif, wordt van het houtje geschraapt en zorgvuldig op mijn gaatjes gesmeerd. Direct sta ik in vuur en vlam. Alles staat aan. Ik voel me misselijk. Volgens Nicole kan ik wat meer aan en ze brandt er nog twee gaatjes bij. Ik denk mooi, 5 plekjes, mijn gezin bestaat uit 5, dus als ik de rest van mn leven met dit brandmerk door het leven ga heb ik een mooie gedachte erbij. Ik begin hierna vrijwel direct heel veel te spugen. Er zit niks in mijn maag, want ik at al 12 uur niks. Hierna begin ik me langzaam steeds beter te voelen. In totaal duurde deze fase zo’n 15-30 minuten bij mij. Hierna voelde ik me enorm helder en had ook nog eens super veel zin in eten. Gelukkig had Nicole verse vruchtjes en soep voor ons gemaakt en waren we snel weer de oude. Ze druppelt nog iets op mijn wonden om ze beter te laten genezen en we zijn klaar. Heel helder maar ook heel moe stappen we de auto in. Onderweg naar bed.

De dagen daarna heb ik super veel energie. Op een dag doe ik 3 shoots, ben ik overblijfmoeder, schilder ik mijn nieuwe kantoor en edit ik ‘s avonds nog videobeelden van een huwelijk. De dagen daarna blijf ik energiek. Het voelt echt alsof mijn lichaam een enorme detox heeft gehad. Een soort van reset. Ook mijn behoefte aan zoet is minder heftig. Mijn plekjes genezen snel. Ik blijf me de afgelopen weken helder voelen en vooral heel duidelijk inzien welk pad ik moet bewandelen. Een heel fijn gevoel.

PHOTO 2019 12 09 21 29 13 4
Kikkergif uit de Amazone voor fysieke en mentale reiniging

Herken je dit?

 • Je merkt dat je immuunsysteem een boost kan gebruiken
 • Je worstelt met een verslaving
 • Je merkt dat je hulp kan gebruiken bij uit je depressie komen
 • Je voelt aan dat je energie gereinigd moet worden
 • Je merkt dat je toe bent aan meer innerlijke rust
 • Je hebt een lage(re) weerstand tegen stress

Wil jij in met de hulp van natuur…

 • Loslaten wat niet meer van jou is?
 • Je immuunsysteem een boost geven?
 • Werken aan je verslaving?
 • Werken aan je depressie?
 • Je energie reinigen?
 • Meer innerlijke rust krijgen?
 • Een hogere weerstand tegen stress krijgen?
 • Duidelijk inzien welk pad je moet bewandelen?
 • Een reset geven aan je lichaam voor helderheid en energie?

Deze coaching is voor jou als:

 • Je op zoek bent naar fysieke en geestelijke reiniging
 • Je blokkades die voorkomen dat je jezelf kunt zijn wilt verhelpen
 • Je in contact wilt komen met je eigen natuurlijke wijsheid
 • Je obstakels wilt overwinnen en de stroom van je leven in een natuurlijke flow wilt krijgen

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Nicole

Nicole verzorgt laagdrempelige plantceremonies voor persoonlijke groei, zelfontwikkeling en (spirituele) bewustwording. Een helende innerlijke reis, diep in je onderbewustzijn. Gedragen door Procestherapeut. 


Meer informatie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.