Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Retourneren

Is een product niet naar wens of wil je het toch graag omruilen?

Wij doen ons best om je te voorzien van de beste producten ter wereld! Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling dan heb het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort binnen 14 dagen na retour ontvangst van het product.

https://thespiritjunkies.shipping-portal.com/rp/

De kosten voor retour van jou naar The Spirit Junkies zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket binnen Nederland, deze kosten zullen gecrediteerd worden van het terug te storten bedrag. Als je gebruik maakt van dit ‘herroepingsrecht’, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun via deze link je retour aanmelden

Let op:

  • Momenteel stappen wij over naar een ander systeem om jullie nog beter van dienst te zijn. dit kan wat problemen geven met retouren. Wanneer je order nummer en postcode combinatie niet werkt via de link dan ontvangen we graag een mail helpdesk@thespiritjunkies.nl
  • de kosten van het terugzenden van de bestelling komen voor rekening van koper; deze kosten zullen gecrediteerd worden van het terug te storten bedrag
  • dat het product niet aangebroken of beschadigd is. Neem in dat geval contact met ons op via helpdesk@thespiritjunkies.nl (onder vermelding van de titel “Beschadigde retourzending”).
  • dat custom made producten en producten die om redenen van hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken (denk aan het yoni ei) niet geretourneerd kunnen worden. Ook onze etherische olie + rollers kunnen niet retour.

Wij maken het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van je geretourneerde bestelling over op de bankrekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.