Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

The Spirit Junkies

Wat leuk dat je hier bent! Wij zijn de gezichten achter The Spirit Junkies en we vertellen je hier graag wat meer over onze missie en onszelf.

Wij zijn Floortje en Imke en wij hebben de missie om vrouwen meer vanuit hun zielsmissie te laten leven. Stap voor stap angst omtoveren naar liefde. We weten uit ervaring dat hier soms wat extra moed, vertrouwen, overgave en liefde voor nodig is. 

In oktober 2019 zijn wij samen dit avontuur begonnen. We besloten onze intuïtie te volgen en voelden sterk dat we samen deze missie uiting mochten gaan geven.

Stap voor stap gingen we op ontdekkingsreis en vandaaruit ontstond de magische webshop  en ons platform. Telkens hopen we jou op een laagdrempelige manier te inspireren om ook stapjes te zetten naar een leven waar je van droomt. 

Samen met jou en andere soulsisters, willen we deze reis maken vanuit een diep gevoel van vertrouwen. Laten we elkaar dragen en upliften, elkaar inspireren en in het licht zetten. Zodat we stap voor stap steeds meer liefde kunnen verwelkomen in ons leven. Dat is volgens ons de gouden sleutel. Dé sleutel naar vrijheid, liefde en overvloed.

Namaste, in liefde,

Imke en Floortje

The Spirit Junkies

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.