Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Lichtjes en kaarsen

Bij The Spirit Junkies vind je sfeerlichten, in de vorm van waxinelichtjes, gemaakt van verschillende edelstenen, mineralen en kristallen. 

Sfeerlichten van kristal

Deze natuurstenen zijn niet alleen erg mooi om naar te kijken door de uniekheid en prachtige kleuren, elke soort natuursteen heeft daarnaast een kracht en betekenis. Zo kun je denken aan de krachten die gegeven worden door sfeerlichten gemaakt van natuurstenen als bergkristal, rozenkwarts, agaat, amethist, fluoriet en meer. Natuurstenen als deze kunnen je helpen met kalmeren, zuiveren, rust in lichaam en geest, openstellen van het hart voor liefde, klachten met botten, tanden, nagels, huid, haar en nog veel meer. Sfeerlichten gemaakt van natuurstenen als deze zijn spirituele sfeerlichten. Let dus goed op de verschillende krachten en hoe je deze zou kunnen combineren bij een spiritueel sfeerlicht kopen. Je haalt niet alleen een sfeerlicht in huis, maar ook een kracht die je leven positief zal gaan beïnvloeden. 

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.