Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd

Amethist

De Amethist is een edelsteen die behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. De Amethist is een graag geziene gast in iedere ruimte, een echte allemansvriend. Hij is dan ook prachtig om naar te kijken dankzij de doorzichtigheid van de steen met glazen glans in de kleuren lila tot donkerpaars. Maar naast het prachtige uiterlijk is de paarse steen als het ware ook de Superman (of Wonder Woman) onder de edelstenen. De Amethist werkt zuiverend en zéér beschermend. Hierdoor is deze ideaal om te dragen als amulet of ander sieraad. De kracht van de Amethist verheldert je geest en geeft je inzichten in je gedrag en keuzes. Dankzij deze kracht kan de Amethist je helpen om verslavingen en andere slechte gewoontes te overwinnen. De Amethist biedt ook steun, door je gevoelens op een rijtje te brengen. Hierdoor zal deze je enorm steunen bij het verwerken van emotionele pijn zoals trauma’s, rouw en verlies. Ook als je last hebt van in slaap komen of juist om door te slapen kan de Amethist jou helpen. Plaats een brok Amethist onder je kussen of op het nachtkastje en zelfs je nachtmerries zullen tot het verleden behoren. Maar hier houden de super powers van de Amethist nog niet bij op. Zo kunnen mensen met diabetes ook baat hebben bij de Amethist, deze werkt namelijk ook stimulerend op de alvleesklier. Daarnaast kan de Amethist ook nog eens gebruikt worden voor klachten als stress, migraine en hoofdpijn.

Zelfs de oude Grieken en Romeinen wendden de Amethist aan bij het verdrijven van een zwaar hoofd na het nuttigen van te veel wijntjes!
Nou, dat klinkt ons in ieder geval als muziek in de oren!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.