Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Selfcare & Pleasure

Met de vele selfcare & pleasure producten bij The Spirit Junkies kun jij jezelf of een ander eens enorm in het zonnetje zetten en verwennen. Door je te focussen op selfcare & pleasure begin je aan een magische reis aan jezelf.

Je leert jezelf ontdekken, zelfverzekerder en gelukkiger te voelen en daarnaast ook nog eens gezonder te leven. Het is een magische reis naar het beste uit het leven halen voor jezelf op een natuurlijke manier.

Selfcare & Pleasure producten

Onze producten helpen je bij deze reis met jezelf. Ons ruime assortiment bestaat uit vele soorten producten die je kunnen helpen in verschillende momenten in deze reis: chakra stenen, diffusers, engelen, etherische oliën, infused water, pendels, pleasure wands, rollers, spiegels, spirit cards, sterrenbeeld stenen, thee, yoni eggs en zeep. Al onze producten zijn gemaakt van natuurlijke producten, waardoor de krachten van de natuur je zullen helpen bij je reis in selfcare & pleasure.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.