Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Armbanden

Bij The Spirit Junkies vind je spirituele armbanden met betekenis en kracht online. Deze betekenissen en krachten kunnen komen vanuit de natuurstenen (edelstenen) waar de spirituele armbanden van gemaakt zijn.

Armbanden met betekenis

Zo vind je bij The Spirit Junkies armbanden gemaakt van verschillende soorten materialen uit de natuur. Zo kun je denken aan aan spirituele armbanden gemaakt van aventurijn, maansteen, toermalijn, tijgeroog, lapis lazuli, rhodoniet, jade en malachiet. Ieder van deze natuurstenen heeft eigen betekenissen en krachten.

Je kunt de spirituele armbanden met betekenis en krachten ook combineren om alle krachten bij je te kunnen dragen die jij nodig hebt. Met een spirituele armband met betekenis van The Spirit Junkies draag je meer dan alleen een armband. Deze spirituele armbanden met betekenis helpen je met je energetische krachten en het herinneren van je wensen of intenties.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.