Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Pendels

Een pendel is een druppelvormig kristallen, metalen, glazen of houten voorwerp dat aan een ketting of draadje hangt. Deze pendel kan vragen beantwoorden over het verleden, heden, de toekomst, de liefde, werk, relaties, levensveranderingen en levensverwachtingen. Dit wordt gedaan door te pendelen.

Pendelen is een hele oude vorm van waarzeggerij. Deze vorm wordt al eeuwen over de hele wereld beoefend. Maar begin nu niet meteen te denken dat je een zwarte kat, koperen ketel en een hoge hoed nodig hebt. Ook zonder brief van Zweinstein (Hogwarts) kun jij leren pendelen. Het klopt dat pendels veel gebruikt worden door beoefenaars van Wicca, ook wel witte magie genoemd. Maar deze skill heeft iedereen wat aan. De pendel is namelijk jouw instrument om antwoorden te vinden op vragen. Het mooiste is dat dit nog eens erg simpel werkt ook: Hij geeft namelijk antwoord op bijna iedere vraag die je maar kunt bedenken, zolang deze te beantwoorden is met “ja” of “nee”. Door de pendel te gebruiken zal deze in contact komen met jouw energie, de energie die diep in jouw onderbewustzijn zit. Als je je concentreert op een bepaalde vraag zal de pendel in een bepaalde richting bewegen om jou op die manier te voorzien van een antwoord. Bij The Spirit Junkies combineren we dit met een natuursteen met zijn eigen krachten en betekenis. Zo kun je naast het pendelen ook de pendel gebruiken om de kracht van de natuur bij je te hebben. Handiger kan niet toch? Een simpel apparaat met de kracht om al jouw vragen te beantwoorden en de kracht van de natuur! Echter, gebruik de pendel als hulpmiddel, want alle antwoorden zitten uiteraard al verscholen in jou.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.