Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Juno Burger, energiewerker

Wat ga je doen? vraagt mijn man, voordat ik in de auto stap! Ik lach, knipoog en zeg, wacht maar af, als ik straks weer thuis ben kan ik je energie clearen. Toen ik mezelf inschreef voor de workshop was ik nog niet zo zelfverzekerd, maar toen Juno mij appte dat ik dit zeker kon leren (in een dag) veranderde ik mijn mindset. Ik kan dit ook! Eenmaal in de auto probeerde ik alvast een beetje in te tunen op de workshop. Dat lukte voor geen meter want mijn gedachten gingen van de vuile was, naar mijn to do lijstjes. Maar zodra ik de kas van ‘Moons Farm’ binnenliep voelde ik een soort serene rust. Juno stond ons al op te wachten met zijn altijd brede glimlach en de sfeer van de groep voelde al snel goed aan!

juno 13 1 scaled
juno 10

Juno kennen we al uit eerdere clearings en ook nu wist hij me weer te verrassen. Zijn manier van vertellen is zo helder en duidelijk dat er weer heel wat kwartjes vielen.

We leerden af te stemmen op onszelf en andere mensen. We werden ons bewust van waar en wanneer we in verzet zijn en wat we daarmee kunnen doen.

Er kwam een soort van zachte kracht bij mij los tijdens de oefeningen. Ik voelde wat we net hadden behandeld en ik leerde dat dit er mag zijn. Zonder oordeel. Ik gebruik compassie voor wat ik voel en ervaar dat het persoonlijk is.  We leren nog veel meer, lunchen, delen ervaringen en komen met veel nieuwe stof tot nadenken weer thuis. Ik kan er uren over vertellen, maar hij geeft deze workshop binnenkort weer dus lets go! 

Juno weet je met elke healing weer te verrassen

Herken je dit?

 • Je merkt dat je onrust of stagnatie in je leven hebt
 • Je hebt geen inzicht of controle over de onderbewuste delen in jouw leven
 • Je merkt dat je een toxische energetische lading in je lichaam hebt (stress)
 • Je merkt dat je toe bent aan rust en energie
 • Je merkt dat je meer energie verliest dan dat je opbouwt
 • Je voelt een onbalans in voelen en denken
 • Je merkt dat je blokkades hebt om vrij om te gaan met datgene wat zich aandient

Wil jij in een omgeving van serene rust…

 • Je zelfvertrouwen vergroten door jouw mindset aan te pakken?
 • Je beter leren afstemmen op jezelf?
 • Je beter leren afstemmen op andere?
 • Werken aan de bewustwording van waar en wanneer je in verzet komt?
 • Werken aan je bewustwording om te begrijpen wat je ermee kunt doen als je in verzet komt?
 • Leren om compassie voor wat je voelt te krijgen en dit als persoonlijk te ervaren?
 • Ervaringen delen in een groep en zo tot nieuwe stof om over na te denken komen?
 • Duiken in de wereld van mindset, energie en neurologie?


Ik wil meer weten!

Deze coaching is voor jou als:

 • Je op zoek bent naar verlichting van stagnatie of onrust in jezelf, je huis of je bedrijf
 • Je op zoek bent naar praktische toepasbare inzichten in de aard van subtiele energieuitwisseling tussen mensen en ruimtes
 • Je meer ontvankelijk wilt worden voor de flow die rust, helderheid en energie brengt
 • Jij je weer vrijer, lichter en vilater wilt voelen

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Juno

Juno kiest de weg van het compassievolle hart. Zijn aangeboren sensitiviteit voor subtiele energieën heeft hem in zijn leven aangezet om te leren daar zo mee om te gaan dat het hem niet belast, hij zich niet hoeft af te sluiten of onbewust en onbekwaam reageert.


Meer informatie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.