Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

IPT Eva Jans

IPT sessie

Opnieuw verbinden met je vrouwelijkheid

Tijdens onze sessie bij Juno Burger zien we een flesje Yoni olie staan. Wanneer hij even de kamer uit is kijken Imke & ik elkaar met veel vraagtekens aan… Want, wat gaan we hier doen? Met mijn grote mond kan ik het natuurlijk niet laten om even te vragen wat hij daarmee van plan is. Hij legt uit dat die olie niet van hem is maar van zijn collega, Eva Jans, die IPT sessies doet. Na een fantastische healing bij hem zitten we op de terugweg al te googlen op IPT en Eva Jans.
En wow, alles wat we hier lezen raakt me. Ik kan wel stellen dat ik direct het gevoel had dat ik daar heen moest. Het gevoel van disconnectie met mijn bekkengebied speelt al jaren, maar als je gewoon doorgaat heb je er niet zo veel last van. Helaas was ik vergeten om voor mijn mooie lichaam te zorgen en luisterde ik niet genoeg naar de signalen. Van de 12 mogelijke problemen op Eva’s website, vink ik er makkelijk 4 aan. En jij?

•      Pijn tijdens seks.

•      Geen seksdrive.
•      Onverklaarbare pijn in het bekkengebied.
•      Onverklaarbare (lage) rugklachten bijvoorbeeld aan het stuitje.
•      Zware menstruatiepijn.
•      Verzakking van de baarmoeder/ blaas.
•      Onbedoeld urineverlies.
•      Chronische ontstekingen van de vulva.
•      Trauma door seksueel misbruik.
•      Geboortetrauma.
•      Vruchtbaarheidsproblemen.
•      Pijnlijk of gevoelloos littekenweefsel na geboorte of keizersnede.

Eva 16
Eva 47

Integral Pelvic Therapy is een vorm van lichaamswerk, speciaal ontworpen voor vrouwen, bedoeld om het evenwicht in het bekkengebied te herstellen. Het heelt, verzacht en herinnert je eraan dat je al een krachtig, wijs en uniek wezen bent.

In het belang van mezelf, mijn man en de volgende generatie voel ik dat het tijd is. Tijd om voor mijn lichaam te zorgen. Maar ook voor jullie, om te laten zien dat het mogelijk is. Om je te laten zien dat je niet met je, wellicht weggestopte ‘problemen, hoeft te blijven rondlopen. Dit is het moment om onze vrouwelijke kracht in zachtheid te erkennen en te realiseren dat we wonderbaarlijke wezens zijn die we mogen eren en vertrouwen.

Dus, daar gaan we dan. En ja, hier is wel wat ‘guts’ voor nodig.  In de auto hoor ik de stem van mijn vriendin nog na galmen: ‘Dus je gaat je laten vingeren door een vrouw…:-)’

Maar goed, net als bij de andere bijzondere ontmoetingen met spirituele ondernemers die we hebben gehad, zoals bijvoorbeeld de sessie met Nicole en het kikker gif (Kambo), hangt ze na afloop aan mijn lippen en is zij waarschijnlijk de volgende die een sessie bij haar gaat boeken.

Nog even voor de duidelijkheid: Ze raakt je yoni aan van binnen en van buiten, maar het is geen erotische behandeling :-).

Zodra je bij Eva in haar praktijk bent, weet je dat je veilig bent en dat maakt dat je met een gerust hart je verhaal kan doen. De eerste sessie is echt een intake. Tijdens deze eerste sessie bespreek je wat er in je leeft en wat je nodig hebt. Voor mij hing er zo’n fijne vibe dat ik tijdens het eerste gesprek al op de behandeltafel wilde gaan liggen. Dit is alleen zeker niet noodzakelijk tijdens de eerste sessie. Eva begint een sessie bij je hoofd en elke stap dichter naar beneden gaat met gevoel en samenspraak van ons beide. Elke keer een stapje verder. Als je het wilt komt ze uiteindelijk bij je op de tafel zitten en trekt ze handschoentjes aan. Door de externe en interen aanrakingen worden je yoni en de spieren in je bekken onderzocht en gladgestreken. Op deze manier kunnen verklevingen oplossen. Het doorvoelen van mijn triggerpoints zorgt ervoor, dat in plaats van een gevoelloos gevoel, de gevoeligheid terugkeert. Hierdoor kan het natuurlijke zelf genezende vermogen van mijn lichaam weer wonderen verrichten.

Eva’s hulp voelt hier voor mij essentieel. Naast dat ze de behandeling doet, voelt ze ook energetisch in op je situatie. Zo zag ze mijn spirit angels en gaf ze mij boodschappen door. Misschien vertel ik hier later meer over, maar voor nu hou ik dit even bij mezelf. Ze  ziet ook bij mij dat ik door (traumatische) ervaringen die ik heb meegemaakt als jonge vrouw de verbinding ben verloren met dit gebied. Ik heb als het waren mijn basis verlaten uit zelfbescherming. Vertragen, voelen en verzachten luid het advies en daar kan ik zeker wat mee.

Na de eerste sessie voelde ik me doodmoe en had ik best een beetje buikpijn. Er was heel wat los gemaakt. Fijn natuurlijk, maar ook wel echt een proces waar ik mee aan de slag mag en wil. Natuurlijk was ik er na 1 keer nog niet en ging ik een paar weken later weer terug. Dit is nog niet klaar, het begin is er en ik ben Eva dankbaar dat ze zulk mooi werk doet.

Eva 46
IPT heelt, verzacht en herinnert je eraan dat je als vrouw een krachtig, wijs en uniek wezen bent.

Herken je dit?

 • Je merkt dat je moeilijk uit jouw geconditioneerde programma komt en je leven leeft vanuit het verleden
 • Je vermijdt vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties
 • Je vergelijking met anderen zit jouw groei in de weg
 • Je voelt in elke vezel dat je het waard bent om je potentieel te leven, maar iets houdt je tegen
 • Je mist handvatten om jouw leven naar een hoger(e) level en frequentie te tillen
 • Je meet jouw geluk aan symbolen, oftewel, wat er in jouw externe wereld gebeurt
 • Je wilt graag de controle houden en de uitkomst weten van jouw leven
 • Je worstelt met onzekerheden


Ik herken dit

Deze coaching is voor jou als:

 • Je meer of opnieuw in contact wilt komen te staan met je vrouwelijkheid
 • Je wilt leren om jezelf weer krachtig te voelen
 • Je op zoek bent naar het opruimen van oud energie van geliefden uit het verleden
 • Je genezing zoekt van de baarmoeder van een trauma uit het verleden
 • Je op zoek bent naar coaching voor alle lagen van energie

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Eva

Eva Jans leeft haar leven zo volledig als zij kan en omarmt het leven in zowel haar chaos als perfectie. Haar verlangen is dat iedereen gelukkig is, vrede ervaart en de liefde en het vertrouwen voelt dat het leven ons kan geven. Zij zal jou al haar liefde en openheid bieden in de hoop je te inspireren om hetzelfde te mogen vinden! 


Meer informatie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.