Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Diana Duinhoven, transformatie coach en helderziende

Een prachtig cadeau om te geven en ontvangen

Floortje kreeg van haar zus een mooi cadeau. De zus van Floortje schreef een mooi verslag over de bijzondere ontmoeting met Diane Duinhoven. Wat geef je een Spirit Junkie voor haar verjaardag? Voor mijn lieve en getalenteerde zusje Floortje wilde ik iets bijzonders. Een sessie met transformatie coach en helderziende Diane Duinhoven leek mij passend. Elk nieuw levensjaar biedt nieuwe kansen en het is fijn als je een beetje richting krijgt of begrijpt wat de groei bedoeling is van problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan. Uit ervaring weet ik dat Diane goed is in inzicht geven en energetische blokkades opheffen. Want hoe ken ik Diane?

Nadat ik 10 jaar geleden de diagnose ME/CVS kreeg, een chronische ziekte waar nog geen medicijn voor bestaat, adviseerde een goede vriend van mij contact op te nemen met Diane Duinhoven. Deze vriend is de meest nuchtere persoon die ik ken en het verbaasde mij dat juist hij vertelde dat hij haar eerder dat jaar had geraadpleegd. Hij beschreef Diane als een warme persoonlijkheid, die helderziend, deskundig en niet zweverig is, die goed naar je luistert en bij wie je je direct op je gemak voelt. Hij had gelijk.

Diane 18
Diane 14

Ik heb zijn advies opgevolgd en heb de afgelopen tien jaar een paar keer de hulp van Diane ingeroepen waarbij zij verschillende van haar vaardigheden inzetten voor de diverse vragen die ik had. Ze gaf mij een massage waarbij energie knelpunten werden losgemaakt. In een regressie sessie kreeg ik duidelijkheid waar bepaalde problemen vandaan kwamen en wat mijn opdracht was in dit leven. In een familieopstelling waarbij zij naar huidige familieleden en vorige generaties keek werden gebeurtenissen voor mij opgehelderd en vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Hoewel een sessie maar 1,5 uur duurt is het ongelofelijk hoeveel zij daarin kan doen. Ze kijkt wat je nodig hebt en combineert moeiteloos haar skills en jarenlange ervaring om jou op de beste manier te helpen. Zij geeft je inzichten en helpt je te worden wie je zou moeten zijn.

Deze ervaring gunde ik Floortje ook. Ik mocht als toeschouwer bij haar sessie aanwezig zijn. Dit vond ik heel bijzonder. Floortje vroeg aan Diane hoe je je eigen energieveld “schoon” kunt houden en je niet leeg laat trekken door negatieve energie van anderen. Sensitieve mensen zullen dit probleem waarschijnlijk wel herkennen. Diane legde uit dat zij het aura van mensen in een gekleurd energieveld om hen heen kan zien. Omdat zij met hele verschillende mensen werkt is het voor Diane erg belangrijk dat zij haar eigen veld zuiver houdt. Ze leerde Floortje zich te concentreren, de “cloudy energy” van die dag op te ruimen en daarna een cirkel van licht om zich heen te visualiseren die je als een cocon beschermt tegen ongewenste energie van anderen. Floortje was een snelle leerling en begreep snel hoe het werkt.

Diane kan een aura lezen en door met haar handen boven je te “zweven”, voelen waar in je lichaam stress zich heeft opgehoopt of energetische blokkades zitten. Ze liet Floortje voelen waar deze ophopingen bij haar zaten en hoe ze deze punten los kon masseren.

Daarna mocht Floortje nog vragen stellen over haar gezin.  Floortje had foto’s van de kinderen meegenomen, sommige ook op haar telefoon. Diane legde haar hand op de foto of op de telefoon waar de foto op afgebeeld was en concentreerde zich. Na een tijdje begon ze te praten. Het was heel bijzonder wat ze vertelde. De verklaring van bepaald gedrag bleek zijn oorsprong te hebben in een vorig leven. Met deze achtergrondinformatie is het makkelijker ballast uit het verleden los te laten of een ander daarmee te helpen. Verder bleken er verbintenissen te bestaan met familieleden in dit leven die er op een andere manier in een vorig leven ook al waren. Maar dat gold niet voor iedereen. Bij sommige foto’s lachte Diane en zei dat deze persoon “heerlijk ongecompliceerd” was en er nu niet zoveel gedaan hoefde te worden. Floortje herkende dit.

Soms stopte Diane even en staarde ze ergens in de verte. Ze gaf dan aan dat er voor Floortje een dierbare overledene aanwezig was, waar ze soms ook vragen aan stelde. Floortje herkende hetgeen Diane doorgaf.

Toen we het hadden over een andere overledene vloog er ineens een klein vogeltje de kamer in. Hij botste tegen een ruit en viel op de grond. Ik ving het spartelende vogeltje en liep met hem naar buiten om hem vrij te laten. Opmerkelijk genoeg vloog hij niet weg toen ik mijn hand opende. Hij bleef minutenlang zitten en we konden hem rustig bekijken. Diane gaf hem een beetje water en uiteindelijk heb ik hem in een lavendelplant neergezet. Later is hij weer weggevlogen. Dit incident en het moment waarop het vogeltje binnen vloog maakte de sessie van Diane nog bijzonderder. Wat was Ik blij dat ik er van Floortje en Diane bij had mogen zijn.

Diane 7
Diane 17

Heeft Diane mij in de afgelopen jaren nu helemaal genezen van ME/CVS? Nee, ik heb nog steeds ME/CVS, maar ik ben Diane dankbaar voor de manier waarop ze mij geleerd heeft om te gaan met mijn beperkingen en datgene te accepteren wat je niet kunt veranderen. Ze heeft mij waardevolle inzichten gegeven en manieren om mijn energie zo goed mogelijk te gebruiken. Ik ben getransformeerd van familierechtadvocaat en mediator naar schrijver en spreker op het gebied van liefde en relaties en haal daar veel voldoening uit. Diane is een bijzondere vrouw, met bijzondere gaven die veel ervaring heeft en maatwerk levert. Ik heb al veel mensen naar tevredenheid naar haar doorverwezen en kan haar daarom ook aan jou van harte aanbevelen. 

“Transformatiecoaching is een vorm van coaching voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, zowel mentaal als fysiek en van welke leeftijd dan ook!”

Herken je dit?

 • Je bent zoekende naar begrip of kennis over groeimogelijkheden in je leven
 • Je helpt last met begrip vinden voor problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan
 • Je hebt last van energieblokkades in je eigen lichaam
 • Je bent zeer beinvloedbaar door energie voor andere en vind het lastig deze uit je eigen energie te houden
 • Je bent op zoek naar hulp om jezelf beter te leren kennen en begrijpen
 • Je hebt last van een “beperking” in het leven en wilt leren hoe je hiermee om kunt gaan
 • Je bent op zoek naar antwoorden om ballast uit het verleden te kunnen loslaten
 • Je bent op zoek naar een verklaring voor bepaald gedrag

Wil jij in een warme, deskundige en niet zweverige omgeving…

 • Weten waar jouw kansen liggen het leven?
 • Richting of begrip krijgen voor wat de groei bedoeling is van problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan?
 • inzicht krijgen in energetische blokkades?
 • Energetische blokkades laten opheffen?
 • Weten wat jouw opdracht is in dit leven?
 • Weten wat jij nodig hebt en op de beste manier geholpen worden?
 • Inzichten krijgen in wie je bent en geholpen worden met hoe je (weer) kunt worden wie je bent?
 • Leren hoe je jouw energie “schoon” kunt maken/houden van de energie van andere?
 • Leren omgaan met “beperkingen” en datgene te accepteren wat je niet kunt veranderen?
 • Informatie krijgen om makkelijker ballast uit het verleden los te laten of een ander daarmee te helpen?

Deze coaching is voor jou als:

 • Je meer in verbinding wilt komen te staan met jezelf
 • Je wilt leren te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd
 • Je ondersteuning zoekt om blokkades op te ruimen
 • Je hulp zoekt bij het transformeren naar de prachtige persoon die je werkelijk bent

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Diane

 Al van jongs af aan kijkt zij naar andere mensen om te zien hoe ze zijn, waarom ze doen zoals ze doen en wat zij nodig hebben om zichzelf te kunnen zijn. Ze had niet door dat haar paranormale gaven haar daarbij ondersteunden, want zij dacht dat iedereen dat had. Een bijna-dood-ervaring deed haar inzien dat zij hier ook ècht mijn werk van moest maken. In 2004 is zij haar coachingpraktijk gestart.  Haar ervaring heeft haar geleerd dat de keuzes die zij vanuit haar ziel maakt haar inzichten en ontspanning geven omdat ze verbonden zijn met liefde. Ontspanning in het lichaam is dan vaak een vervolg. Iedereen is in staat dit contact met zijn of haar ziel te hervinden. Dat zij mensen daarbij tijdelijk mag helpen ziet zij als een voorrecht!


Meer informatie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)

Pre order

JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.