Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Reading & Energy work bij Frido Bijl 

Dichter bij je ziel komen

Frido is een (niet standaard) reader, energyworker en opsteller. Frido zijn missie is mensen dichterbij hun ziel te brengen. En dat kan hij zeker!

17 jaar geleden heb ik Frido via een goede vriendin van mijn moeder ontmoet. Ik voelde me altijd ‘anders’, was op zoek naar wat er meer was tussen hemel en aarde maar was in die periode vooral op zoek naar mezelf.

Frido wist mij toen al diep te raken met zijn woorden in combinatie met zijn oordeelloze en vriendelijke benadering. Ik vond het fijn dat hij geen echte toekomstvoorspelling deed (dat wilde ik ook niet) maar hij maakte veel van mijn onbewuste ‘zijn’ wakker. Ik kan wel zeggen dat deze ontmoeting mijn leven in een positieve manier veranderd had.

Healing Frido

Na 17 jaar voelde ik weer de behoefte om Frido te ontmoeten en ben ik naar hem op zoek gegaan via Google waar ik hem weer gevonden heb! Ik maakte direct een afspraak in zijn praktijk in Nijmegen.

Al rijdend naar Frido vroeg ik mezelf af met welke intentie ik eigenlijk naar Frido ging. Eigenlijk had ik zoveel intenties dat ik besloot er met een ‘open blik’ heen te gaan en af te wachten wat zich aan zou dienen. Lichtelijk nerveus en een klein beetje onhandig ging ik zitten: Wat zou hij zien? Zeggen? Voelen? Misschien iets wat ik nog niet wist, of misschien iets wat ik nog niet ‘wilde weten’?

Frido vroeg aan mij of ik een specifieke vraag had. ‘uhm nee, of uh ja, misschien wel. Ik wil eigenlijk ‘gewoon’ weten of ik op het goede pad zit’. Bijzondere vraag vond ik eigenlijk van mezelf, want eigenlijk voel ik al lang dat ik steeds meer voor mijn eigen pad durf te kiezen en dus wat mij betreft al op het juiste pad zit. Blijkbaar had ik extra bevestiging nodig, zodat ik met deze bevestiging nog méér mijn eigen pad durf te gaan bewandelen. Want laten we eerlijk zijn, dat kan best spannend zijn. Al helemaal als je een deel van jezelf gaat laten zien aan de wereld die je eigenlijk jaren had weggestopt.

Enfin. Frido tunede in en het was 2 minuten stil. Op dat moment was ik daar blij mee want in deze 2 minuten kon ik me, na al die zenuwen, ook weer even ontspannen. Na deze 2 minuten viel Frido direct met de deur in huis.

Hij gaf aan dat ik de afgelopen jaren hard gewerkt had aan mezelf en spiritueel iets bereikt had. Frido benoemde dat ik hierdoor mensen zou gaan aantrekken en met name vrouwen. Ik zou hun kunnen inspireren omdat ik zelf ook door processen heen ben gegaan. Goed om te weten is dat ik Frido van tevoren niets verteld over ‘The spirit Junkies’. Daarbij was op onze site was ook nog niets te lezen over onze missie. Via social media kon hij het ook niet weten, daar is Frido namelijk niet actief op.

Frido gaf aan dat het tijd werd om samenwerkingen aan te gaan en krachten te bundelen. Daarbij zou ik moeten blijven werken aan mijn ‘eigen’ thema’s: zoals me eerlijk durven uitspreken, ruimte pakken en mezelf niet wegcijferen. Rake teksten, hij sloeg hiermee wederom de spijker op z’n kop. Meerdere levensgebieden passeerden de revue: liefde, werk, vriendschappen, angsten, onzekerheden en nog veel meer. Zoveel dat het er te veel zijn (en sommige dingen te persoonlijk) om hier allemaal te beschrijven.

Ik heb uiteindelijk 2 sessies bij frido gehad en ben zeker van plan om op korte termijn weer te gaan. Frido laat jou zelf weer bewust richting bepalen in je leven. Ik gun iedereen een sessie bij Frido.

Healing Imke
“Ik gun het iedereen om dankzij Frido weer dichter bij hun eigen ziel te kunnen staan.”

Herken je dit?

 • Je bent zoekende naar begrip of kennis over groeimogelijkheden in je leven
 • Je helpt last met begrip vinden voor problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan
 • Je wilt dichter bij je ziel komen te staan
 • Je wilt meer inzicht in jezelf
 • Je wilt meer weten over waar je nu staat in je leven
 • Je hebt onbeantwoorde vragen over werk, studies, relaties, kinderen, persoonlijke ontwikkeling, talenten, levenspad of andere onderwerpen
 • Je wilt graag weten wat jou tegenhoudt in het leven

Wil jij in een vertrouwde omgeving…

 • Weten waar jouw kansen liggen het leven?
 • Richting of begrip krijgen voor wat de groei bedoeling is van problemen waar je doorheen gaat of bent gegaan?
 • Dichter bij je eigen ziel komen?
 • Meer inzicht krijgen in jezelf en wie jij bent?
 • Antwoorden op vragen krijgen over levenspad, persoonlijke ontwikkeling, stuie, relaties, kinderen of andere onderwerpen?
 • Vanuit het spirituele berichten krijgen over het heden, verleden of de richting waarnaar toe iets kan bewegen?
 • Graag leren wat er op dit moment belangrijk is voor jouw ontwikkeling?
 • Meer weten over waar je op dit moment staat in je leven?

Deze coaching is voor jou als:

 • Je weer beter in contact wilt komen met je eigen ziel
 • Je antwoorden wilt hebben over het verleden, heden en de toekomst
 • Je meer inzicht wilt hebben in jezelf, waar je nu staat en/of heen zou kunnen bewegen
 • Als je wilt weten wat jou nog tegenhoudt

Voor wie is deze soort coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Frido

Frido is een (niet standaard) reader, energyworker en opsteller. Frido zijn missie is mensen dichterbij hun ziel te brengen. En dat kan hij zeker!


Meer informatie

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.