Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Kakalina Cacao Sessie

Cacao Ceremonie

De wereld van de magie van cacao, daar hadden we al veel over gehoord…

Cacao wordt als plant medicijn gebruikt en opent je hart. De cacao Spirit brengt je weer in contact met jouw vrouwelijke energie. Een liefdevolle energie die jou weer verbindt  met zachtheid, zelfcompassie en liefde.

Door liefde te laten stromen door jouw hele ‘zijn’ voel je meer vertrouwen en minder angst. Meer moed en minder onzekerheid.  Cacao brengt je naar een gevoel van vrijheid.

 ‘Cacao geeft je vleugels……’

Om de werking van de cacao extra kracht bij te zetten is een cacao ceremonie een ware uitkomst. Dit kunnen wij nogal beamen nadat we bij Nathalie een waanzinnige bijzondere cacao ceremonie mochten ondergaan….

Nathalie is eigenaresse van Kakalina ze begeleid cacao ceremonies en daarnaast kan je in haar webshop deze, liefdevolle bereidde, cacao aanschaffen.
Kakalina is ‘geboren’ nadat Nathalie ontdekte dat cacao haar onvoorwaardelijke liefde bracht en daarmee ook weer haar intuitie wakker had gemaakt. Ze was opzoek naar een medicijn wat het zelf genezend vermogen van haar lichaam zou aanzetten.

Kakalina betekent ‘Puur, gezegend en heilig’.

De eerste indruk van Nathalie was erg bijzonder. De energie van de naam ‘Kakalina’ straalde ze van nature uit.

De warme en liefdevolle energie die Nathalie uitstraalde,  zorgde direct voor een vertrouwde en fijne sfeer. En als vanzelfsprekend klopte de sfeer van de ruimte ook nog eens helemaal bij het fijne en vertrouwde gevoel waar ik altijd zo van hou.

Opvallend was met hoeveel aandacht en liefde Nathalie de cacao voorbereidde, prachtige muziek op de achtergrond en alleen daardoor voelde ik al de serene rust in mijn hele lijf binnensijpelen.  Nadat Nathalie klaar was bracht ze ons de ‘tover’ drank…. In stilte, met (de mooiste) muziek op de achtergrond, dronken we, vol aandacht, deze heerlijke cacao.

Terwijl de cacao haar werk deed bracht Nathalie ons dieper naar binnen door een prachtige meditatie, de muziek kwam diep binnen, kippenvel.

‘Ik werd diep geraakt….’

Ik voelde enorme dankbaarheid en zachtheid, zelfcompassie en liefde. Kracht en diepe rust, de plek waar mijn intuitie weer liefdevol ruimte kreeg.

De cacao bracht mij weer terug naar de essentie, daar waar het allemaal om draait, een fijne vibe,  ik begaf me op een plek waar even geen zorgen, stress of angsten aanwezig waren.

Vanuit deze magische sfeer kregen Floor en ik de opdracht elkaar diep in de ogen te kijken en elkaar te vertellen (zonder dat de ander een reactie mocht geven) wat we zouden doen als angsten niet zouden bestaan, wat liefde ons zou brengen. Maar we mochten ook delen aan elkaar wat ons niet meer diende, welke patronen niet meer afgestemd waren op onze diepste zielsverlangens.
Deze opdracht was intens en zó krachtig, telkens nodigde Nathalie ons uit om steeds dieper antwoord te geven op deze essentiële vragen. Laagje voor laagje durfden we te zakken naar onze diepliggende onzekerheden en angsten. De plek waar we in het dagelijks leven liever niet altijd bij stil (willen) staan. 

Na nog een paar bijzondere oefeningen was het opmerkelijk om te zien dat de ceremonie veel verbinding had gebracht.

‘Een zacht gevoel van geluk streelde ons liefdevol…. ‘

En dat maakte uiteindelijk de meeste indruk. Daar waar we normaal soms onbewust bang zijn voor onze angsten en deze liever negeren, ervoeren we tijdens deze ceremonie zo intens dat onze angsten en onzekerheden juist LIEFDE nodig hebben.

En hoe kan het dat we dit, simpele gegeven, zo vaak ‘vergeten’? Hoe kan het dat we vergeten dat we eindeloos kunnen tappen uit deze liefdevolle bron? 

Lieve cacao, dank voor het weer laten ‘voelen’ van deze wijze en liefdevolle les…. 
1 ding is zeker, cacao opende ons hart weer een stukje meer. Ons hart, de sleutel die we nóg vaker mogen gebruiken….

Wil jij ook kennismaken met deze liefdevolle cacao?

Boek hier een afspraak met Nathalie. 

Nathalie 23


Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.