Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Wild wise women stembevrijding

Stem bevrijding bij Wild Wise Women

Stembevrijding

Wij mochten op bezoek bij Wise Woman, Monique.

Monique begeleid mensen die weer contact met hun ziel willen maken. ‘Activate your inner voice’ is 1 van haar krachtige ceremonies die zij biedt. Wij mochten deze ceremonie ervaren bij haar. INDRUKWEKKEND!

Een lange wens ging deze dag in vervulling. We mochten onze stem eindelijk bevrijden. Iets wat ik al lang wilde, maar nooit goed durfde. Mijn stem laten horen, letterlijk en figuurlijk is voor mij een thema die al jarenlang een rode draad vormt in mijn leven.

Is mijn stem wel zuiver? Is mijn stem het wel waard of gehoord te worden? Is een andere stem niet beter? Vanaf jongs af aan luisterde ik liever dan dat ik mijn eigen stem liet horen. Want wie luistert kan niks verkeerds of doms zeggen.

En zo hield ik mijn innerlijke stem stil, paste ik me aan, aan mijn omgeving, deed ik datgene waarvan ik dacht dat het van me werd verwacht.

Stembevrijding stond al lang op mijn ‘ijstje’, maar ergens vond ik dit doodeng en stelde ik het uit. Totdat Wise woman op ons pad kwam, divine timing.

Floortje en ik voelden direct een :JA!!

We maakten een afspraak met Monique en werden met heel veel liefde welkom geheten in haar tipi tent in haar achtertuin. Wat een indrukwekkende sfeer had ze daar neergezet, alles klopte en voelde zo sereen en veilig aan. De energie van Monique resoneerde vanaf seconde 1 direct door al mijn vezels. Dat voelde al direct als een cadeautje.

Deze sfeer zorgde ervoor dat we ons allebei helemaal op ons gemak voelden.

We dronken Cacao en startten met een prachtige begeleide meditatie en visualisatie. Tijdens deze meditatie voelde ik heel sterk dat de stem van mijn moeder ook nooit  de ruimte had gekregen om zich volledig te bevrijden. De laatste woorden van mijn moeder tijdens haar overlijden popten wederom op:

‘Im, ga jij het maar wel doen, ga doen wat je hebt te doen op deze wereld. Ik heb het nooit gedurfd…’

Wow, wat een kracht openbaarde zich in mij. Een inzicht die ik al langer voelde, maar nu nog een stuk intenser.

Stap voor stap werden we begeleid in het laten horen van onze stem. Alle klanken kwamen 1 voor 1 langs. Dit ging haperend en hiermee werden de blokkades die op mijn ‘stem’ zaten voelbaar. Ik voelde een rem, hapering en weerstand tegen deze overgave. Monique stemde feilloos af op deze blokkades en begeleide mij op een hele krachtige manier. Waar ik wilde stoppen, nodigde ze mij uit door te gaan, mijn emoties te laten vloeien en stromen in mijn stemgeluid.

Als laatste mocht ik mijn ‘lied’ zingen, waarin ik zo sterk voelde dat ik dit ook mocht doen voor mijn moeder. Dit was mega kwetsbaar, spannend en emotioneel. Waar ik startte met zacht stemgeluid, en ik af en toe een trilling voelde in mijn stem, durfde ik tijdens mijn ‘mijn lied des levens’ steeds meer mijn stem te laten horen. Ik passeerde schaamte, angst, boosheid en verdriet. Ik zong door, liet me niet meer remmen door deze blokkades. Mijn lied eindigde in een oerkreet, het geluid van bevrijding. Dankbaar opende ik mijn ogen, voelde ik een traan over mijn wangen, maar bovenal liefde en vrijheid.  Deze stem was krachtiger dan ooit. Mijn ziel voelde zich weer als herboren. Deze stem mag ik nog meer een podium bieden en ik heb besloten dat ik op dat ‘podium’ ga staan. Niet als zangeres, dat werd ook duidelijk, maar als Imke.

De stem van Floor resoneerde net als mijn eigen stem, ook tot diep in mijn vezels door. Zij zong haar lied aan haar kleine meisje, die ze op deze manier op een ongelofelijke liefdevolle manier weer verwelkomde. Wat een intense, liefdevolle en verbindende ervaring was dit.

Wil jij ook een sessie bij deze prachtige Wise Woman ervaren? Neem een kijkje op haar site en neem vrijblijvend contact met haar op! 

Instagram

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.