Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Muziek als medicijn

caafc6 758d8fe6b85540338110b6bbf17f960bmv2photo by: Rob Woodcax

BAM, kippenvel, diep geraakt wanneer dat ene nummer tot je diepste vezel geraakt wordt. Dat gevoel is…..helend!

Muziek, klanken, geven een bepaalde vibratie af waardoor je energetische lichaam kan helen. Priesters uit het oude Egypte, sjamanen en oude heelmeesters gebruikten muziek om te helen. Zij gebruikten ritmes en klanken om in een andere staat van bewustzijn te komen. Op deze manier maakten ze astrale reizen waardoor ze meer in contact kwamen met diepe wijsheden. Dit heldere bewustzijn bracht gaves aan het licht en stimuleerde het creatieproces. Zwakke en ongezonde vibraties kunnen volgens oude wijsheden in balans worden gebracht met gezonde en helende vibraties. 

Klankschalen worden onder andere gebruikt voor heling. Ons fysieke lichaam bestaat voor 70% uit water en door de trilling van het geluid van de klankschaal vibreert jouw fysieke lichaam waardoor blokkades opgeheven kunnen worden en energie weer vrijer kan stromen.

Stembevrijding is ook een middel om je eigen energetische systeem in beweging te zetten. Door letterlijk je stem te laten horen worden blokkades aan het licht gebracht, jouw stem kan haperen of trillen wanneer een onderliggend thema of trauma aangeraakt wordt. Door bepaalde klanken te bevrijden zet je je eigen helende gave in. Hoe heerlijk is het, om in de auto, voluit mee te zingen. Dat gevoel voelt niets voor niets bevrijdend. Je brengt namelijk op die manier iets in jezelf in beweging, je energie gaat vrijer stromen.

Echter, geluid kan je systeem ook verstoren, denk bijvoorbeeld aan een omgeving waar veel geluid is, veel ruis en verschillende klanken. Dit kan zorgen voor onrust en disbalans in ons energetische systeem. 

Al met al hebben klanken en geluiden (onbewust) een enorme impact op ons systeem. Hoe bewuster we hiervan worden hoe bewuster we kunnen kiezen als het gaat om klanken en geluid. 

Onlangs vroegen we onze volgers wat hun favoriete liedje is. We hebben deze nummers gebundeld in een spotify playlist. Resoneert een nummer niet, skip haar dan en voel diep van binnen welke klanken als een medicijn vormen voor jou, zodat je op deze manier steeds dieper bij jouw essentie komt. 

Een helende reis waar niet alleen jij iets aan hebt maar ook de mensen om je heen. Want jouw vibratie heeft, net als muziek, ook invloed op de ander….

‘Let the rhythm awake your heart and soul…..’

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.