Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Reading van astroloog Josie Boog

Reading Josie Boog

Josie Boog is auteur en astroloog en helpt anderen graag om de astrologische kennis in jou te unlocken: Jouw potentie en jouw kracht! Door inzicht in jouw geboortehoroscoop kun je je losmaken van belemmerende overtuigingen. De ervaring leert dat ieder mens zichzelf onbewust klein houdt. Josie haar ambitie is om jou in volledige potentie te laten zien.

Floortje en ik waren benieuwd naar deze bijzondere vrouw en naar haar astrologische visie op ons leven.

We nodigden haar uit en we kregen een persoonlijke reading van haar.

Ter voorbereiding stuurden we onze geboortegegeven. Aan de hand daarvan kon Josie alvast haar magische voorbereidingen treffen zodat ze een persoonlijke en afgestemde reading kon geven.

Indrukwekkend, dat was het….

Josie brandde direct los en vertelde dat ik graag diepgang opzoek. Dat small talks me minder voldoening geven. Een groot contrast met hoe ik me vroeger altijd opstelde. Want wat duidelijk naar voren kwam uit de reading met Josie was dat ik het als kind moeilijk vond om m’n gevoel te uiten en me kwetsbaar op te stellen. Hierdoor voelde ik me vaak geremd (nog steeds wel eens) in het laten zien van wie ik nu echt ben, hoe ik me echt voel.

Josie vroeg mij of ik een ouder had die dit ook lastig vond of misschien rationeel was. YES, dit klopte in mijn geval. Ik vertelde dat mijn vader erg rationeel was en Josie vroeg mij of mijn moeder het misschien ook moeilijk vond om over gevoelens te praten. Dit klopte als een bus. Mijn moeder grapte alles weg en als ik me even vervelend voelde troostte ze me door lieve grapjes te maken, waardoor ik altijd weer een lach op mijn gezicht kreeg, maar onbewust mijn gevoel hierdoor onvoldoende de ruimte kreeg.

Ik vertelde haar dat m’n ouders allebei zijn overleden en dat hun overlijden mij eigenlijk (ondanks al het verdriet) nog meer tot leven hebben gebracht. De remming die ik voelde om mijn emoties te uiten, de restricties van het niet mogen voelen werden hierdoor opgeheven. Ik durf mezelf steeds meer te laten zien. Ondanks dat ik dit spannend blijf vinden….

Ik vertelde Josie dat mijn intensieve transformatie periode startte toen ik 36 was. Mijn vader overleed 6 weken na de geboorte van mijn jongste dochter. Ik werd wees en vanaf dat moment veranderde alles in mijn leven. Ik startte een intuïtieve coachings opleiding, stopte met mijn werk in de hulpverlening, startte The Spirit Junkies met Floortje, ging scheiden en verhuizen. Ik liet ‘al het veilige’ achter me en ontdekte dat er nieuwe magische deuren openen zodra je iets vertrouwds los durft te laten.

Belangrijke thema’s in mijn leven

Josie vertelt dat dood en wedergeboorte belangrijke thema’s zijn in mijn leven. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. De behoefte om tot ‘de kern’ te komen is groot en Josie benoemt dat ik graag door mensen heen wil kijken.

Dit klopt, alhoewel ik er wel eerlijk bij moet zeggen dat dit soms ook een eigenwijs trekje van mij is waarin ik mezelf soms wat mag afremmen. Doordat ik mensen ‘denk’ snel te zien, uit dit soms ook in een ‘bemoeierige’ houding, ik weet inmiddels dat het geen zin heeft om andermans proces te willen forceren (los van het feit of mijn visie klopt ja of nee), maar toch blijf ik zo nu en dan eigenwijs.

Josie vertelt dat ik als kind waarschijnlijk al een groot verantwoordelijkheids gevoel had, een soort van gevoel dat ik alles alleen moet doen en daarnaast mensen wil pleasen en mezelf hierdoor wegcijfer.

Ondanks dat ik veel mensen om me heen heb gehad in m’n leven,  voelde ik me toch vaak eenzaam. Dit omdat ik moeilijk durfde uit te komen voor wie ik écht ben, ik deed zo min mogelijk aan zelfexpressie, want stel je voor……

Ik stopte mijn eigenheid weg, bang voor afwijzing. Een soort van schild. Volgens Josie ga ik deze zelfexpressie steeds meer laten zien en heb ik wel het liefst iemand nodig naast mij. Iemand waar ik mee kan samenwerken, maar ook met betrekking op liefdesgebied.

Ik voelde direct weer een groots gevoel van dankbaarheid naar Floor toe. Onze verbinding maakt dat we elkaar kunnen upliften in het werk, spiegels voor elkaar zijn en hierdoor in staat zijn om op een expressieve wijze ons werkt te kunnen uiten.

Wat betreft een liefdes relatie gaf Josie aan dat het voor mij essentieel is om mezelf volledig te kunnen uiten, alles te kunnen zeggen wat ik  wil, zonder rem. Ik zou behoefte hebben aan een partner die sterk in z’n schoenen staat  zodat ik alles kan zeggen wat ik wil. Zoals ik het interpreteerde, mag hij z’n borst nat maken.

Aankomend jaar volgens Josie

De zon staat in het 9ehuis, het huis van zelfontwikkeling, van groei en expansie. Een jaar waarin ik volgens Josie veel bezig ben met nieuwe kennis opdoen, eventueel een opleiding of iets anders ga doen wat er op m’n pad komt. Er komt misschien iets op m’n pad waardoor ik iets nieuws ontdek over mezelf. Ik ben benieuwd….!

Er kunnen emotionele spanningen ontstaan doordat ik te veel ga zorgen voor iemand uit m’n omgeving. Hierdoor kan ik over m’n eigen grenzen heengaan waardoor ik blokkades kan voelen.

Ze zag dat ik me meer ging mengen in grotere groepen, meer verbinding ga zoeken en mijn stem meer ga laten horen.

Verder kan er nog een verandering plaatsvinden op het gebied van wonen. Al met al een bewogen en dynamisch jaar waarin enthousiaste gevoelens zich kunnen gaan afwisselen met blokkades. Een jaar waarin ik op zoek ga naar positieve dingen, meer balans en lichtheid.

Josie sloeg heel wat spijkers op z’n kop. Telkens weer ben ik verwonderd over de magie van alles wat er meer is dan wij hier op aarde kunnen zien.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Josie en laat je meevoeren door haar magische kijken op jouw leven. Hier kan je haar volgen op insta!

Namaste.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.