Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

BREAK UP CLUB Ibiza retraite! 

Break Up Club

“For brave moms who choose to see divorce as an opportunity to rise” 

Daar sta ik dan met mijn koffer op het vliegveld. Ik kijk om me heen en probeer te doorzien welke vrouwen die langslopen, gescheiden zouden kunnen zijn en ook naar “the break up club” gaan. Na een paar rondjes settel ik mezelf dan toch maar en stuur ik een bericht naar onze nieuwe appgroep. Ik haal nog een keer diep adem. Met lichte weerstand om er diep in te duiken en er vooruit te komen dat ik daadwerkelijk in scheiding lig. Iets wat ik kosten wat het kost altijd wilde vermijden. 

Een paar uur later zit ik met de leukste vrouwen in de auto naar onze prachtige locatie. We delen ervaringen uit en het voelt zo fijn om dit te kunnen doen met gelijkgestemden. Eigenlijk hebben we allemaal dezelfde problemen en zijn we ons langzaam aan het losbreken van de vaders van de kinderen. Hell yeah Ibiza here we come. 

In de eerste dagen van het retraite keren we lekker naar binnen, diep dieper diepst. Er komt veel los en er is zeer kundige begeleiding. Ook hebben we wederom veel steun aan elkaar en aan het eiland. Wat is dat toch een magische plek. Alsof puzzelstukjes hier sneller vallen. Schaamte voor het gescheiden zijn, angst voor alles alleen moeten doen, verdriet om wat je de kinderen aan doet, maar ook de kracht om jezelf terug te vinden, te herpakken, de regie weer te nemen over je eigen leven. Het komt allemaal voorbij. 

Ik ben super dankbaar dat Maud, ook gescheiden, dit heeft georganiseerd, maar ook vooral haar missie van heeft gemaakt om vrouwen te inspireren om uit de slachtofferrol te stappen en hun eigen power terug te claimen.

Maud ontmoette ik jaren terug op een camping, we bleven elkaar zien, steunen en helpen. Ik stel jullie dan ook graag deze krachtige vrouw voor: Maud Göttgens. Hieronder schrijft ze meer over wat ze doet en hoe je met haar in contact kan komen. 

Liefs Floortje 

“Not all storms come to disrupt your life, some come to clear your path

“Om mij heen zie ik momenteel heel wat moeders door een Break Up met de vader van hun kinderen gaan. Hier gaan vaak jaren van twijfel, ongelukkig ploeteren en worstelen in relatietherapie aan vooraf. Ik weet precies in wat voor crazy rollercoaster je beland en wat er -zowel emotioneel als praktisch- allemaal op je af komt, zodra je deze keuze daadwerkelijk maakt. Het is heftig, maar ik geloof ook dat dit proces niet persé op de ‘scheiden is lijden’ manier hoeft. Als het je lukt om ieders pijn en verdriet op een bewuste manier te benaderen, dan hoeft het geen hartverscheurend verhaal te worden.

Sinds ik zelf 7 jaar geleden met mijn gezin op Ibiza ging wonen, nam ik een deep dive op het pad van bewustwording. Toen ik en de vader van mijn kinderen 2 jaar geleden (helaas) ook de keuze moesten maken om uit elkaar te gaan, wilde ik ook dit proces heel graag bewust en niet vanuit de strijdstand aanpakken. 

Er kwamen daarna steeds meer vrouwen op mijn pad in dezelfde situatie en zo besloot ik BREAK UP CLUB op te richten. Een platform voor moeders die niet in de slachtofferrol willen blijven hangen, maar de diepte in durven te gaan. Die deze situatie zien als een kans om zich te bevrijden van belemmerende overtuigingen en oude pijn, om zo volledig in hun kracht te stappen en uiteindelijk (weer) de beste versie van zichzelf te worden.

Afgelopen november vond op Ibiza het eerste Break Up Club Retreat plaats, waar 8 power vrouwen aan deelnamen, die allen zeer dapper de diepte in gedoken zijn, en zo mega stappen maakten in hun empowerment proces.

Er zijn meerdere Break Up Club Ibiza Retreat de komende tijd. Gedurende deze week gaan wij onderzoeken: Wat is er gebeurd en waarom? We gaan -onder zeer professionele begeleiding van verschillende experts op het gebied van healing en coaching- via ons onderbewuste terug naar waar onze pijn vandaan komt. Meestal is dat uit onze kindertijd, soms gaat dat nog verder terug. Dit doen we middels verschillende technieken, waaronder breathwork, Wim Hof ijsbad, cacao ceremonie en een empowerment fotoshoot.

We verblijven in een prachtige authentieke (maar luxe) Spaanse Finca in het Noorden van Ibiza, 5 minuutjes bij het strand vandaan. In maart is het op Ibiza prachtig zonnig met heerlijke temperaturen. Er zullen gedurende de week genoeg vrije momenten zijn, om echt even helemaal niks te doen en bij te komen.

De Break Up Club website is helaas nog onder constructie, maar je mag mij altijd appen (+31647084732), mailen (welcometobreakupclub@gmail.com) of pm-en via instagram (https://www.instagram.com/welcometobreakupclub/) als je de folder met alle informatie wilt ontvangen, een geheel vrijblijvende call met mij wil inplannen of je meteen wilt inschrijven voor het Retreat. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.”

Let’s carry each other home. 

Veel liefs, Maud 

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.