Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

“De Sprong die mijn Leven Veranderde: Durf Te Kiezen voor Jezelf!”

Mijn naam is Leila Claassens aka Spiritueel op Sneakers. Met 11 jaar ervaring als ondernemer en 7 jaar als gecertificeerd CVI™ coach en mentor, richt ik me op ambitieuze vrouwen in leiderschapsposities en ondernemerschap. Mijn missie is om hen te ondersteunen bij het leiden vanuit hun innerlijke kracht ipv wilskracht en het manifesteren van hun dromen en ambities op het hoogste niveau van succes. 

Ken je dat gevoel dat er iets is wat je altijd hebt willen doen maar niet durfde? Angst om te falen, angst voor oordelen van anderen – ik ken het als geen ander. Maar weet je, die ene sprong, die ‘leap of faith’, veranderde mijn leven volledig.

Van kinds af aan groeide ik op met het idee om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Familie was heilig en de normen waren strikt. Ik voelde me altijd ondergeschikt, en mijn verlangens stonden achter die van anderen. Toen ik ouder werd, ontdekte ik mijn eigen wensen en verlangens, maar de angst voor wat anderen zouden denken en ze teleur te stellen weerhield me ervan om voor mezelf te kiezen.

Verwachtingen van anderen kunnen zwaar wegen, vooral als je opgroeit in een cultuur waar gehoorzaamheid aan de normen hoog in het vaandel staat. Mijn ouders wilden me beschermen, maar het belemmerde mijn eigen groei en geluk. De grootste angst? Wat anderen van mijn keuzes zouden vinden.

De 3 grootste angsten: angst om te falen of door de mand te vallen (Imposter Syndroom), angst voor de mening van anderen, en angst voor succes. Bij mij stond de angst voor oordelen van anderen bovenaan. Voor mijn ouders was dit uit zorg en bescherming, maar voor mij werd het een keten van beperkingen.

Deze angsten leidden me naar een huwelijk waarin mijn eigen gevoelens werden genegeerd. Mijn lichaam schreeuwde ‘nee’ op mijn trouwdag, maar ik zei ‘ja’ om anderen niet teleur te stellen. Na maanden realiseerde ik me dat ik mijn eigen pad moest kiezen, zelfs als dat betekende breken met de familie. En deze breuk heeft 22 jaar geduurd. 

Kiezen voor jezelf is niet altijd gemakkelijk als je gewend vooral, als je gewend bent – of beter gezegd, geprogrammeerd bent – om altijd ‘ja’ te zeggen. Ik nam de ‘leap of faith’ en startte opnieuw, ondanks de angst voor wat anderen ervan zouden vinden en het onbekende. Het resultaat? Mijn eigen keuzes maken vanuit vrijheid, een partner die ik zelf koos en een bloeiend bedrijf. Iets wat ik altijd al als kind visualiseerde en wilde manifesteren. 

De les die ik hieruit haalde: vertrouw op je intuïtie durf te springen en kiezen voor jezelf. Ga ervoor, wat anderen er ook van vinden. Obstakels op je pad worden springplanken naar grotere hoogten. Neem het van mij aan; ik had nooit gedacht dat ik nu zou staan waar ik sta.

Vertrouw op jezelf, vertrouw op je gevoel, en neem die ene stap: The leap of faith! Als ik het kan, kan jij het ook.

Durf jij de sprong te wagen maar heb je daar hulp bij nodig? Wil je meer weten over mijn reis en hoe ik vrouwen help om hun leiderschap te pakken en te gaan manifesteren waar ze al jaren van dromen? Check mijn website op www.manifestyourdreamlife.nl.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.