Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Pleasure wands

De pleasure wand is speciaal voor de dames onder ons die meer in contact willen komen te staan met hun vrouwelijke energie.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Deze pleasure wands zijn gemaakt van geslepen natuursteen hebben wij met veel liefde voor jullie gemaakt. Pleasure wands zullen je vrouwelijke energie weer laten doen stromen, op de plek waar deze kracht zit. En deze kracht, zit in je bekkengebied, of ook wel yoni genoemd. Pleasure wands helpen je bij het helen en activeren van de seksuele organen. Het helpt je bij het vieren van jouw seksuele energie en om deze te gebruiken als brandstof voor meer plezier, intimiteit, gezondheid en vreugde in alle gebieden van je leven. De pleasure wand is te gebruiken met of zonder partner en uitermate geschikt voor tantrische massages. Dit zal je helpen met spanning los te laten en meer energie te hebben in het genitale gebied. Deze pleasure wands zijn gemaakt van geslepen natuurstenen (edelstenen, mineralen en kristallen), waardoor je de energie van moeder natuur kunt gebruiken om je te stimuleren. Een pleasure wand is dus meer dan zomaar een dildo, het is een middel om in contact te komen met je levensenergie en deze te stimuleren. Durf jij het taboe rondom dildo’s vaarwel te zeggen….?

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.