Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Hoe werken edelstenen?

Vaag he, deze steen helpt tegen stress en deze steen maakt je vrolijk. Vaak als we hem in onze zak stoppen of op ons nachtkastje zetten werkt het ook nog, dus nemen we graag wat vaagheid weg en vertellen we je hieronder hoe edelstenen werken.

Kan je je voorstellen dat alles om je  heen energie is en een trillingsfrequentie (energetische vibratie) afgeeft? Dus het universum, gedachtes, emoties, woorden, maar ook de aarde, mensen, dieren en de natuur. Ook edelstenen geven dus een energetische vibratie af. Al deze trillingen beïnvloeden elkaar. Als je een edelsteen bij je draagt of in de ruimte zet zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen, en ook zal jouw trilling worden overgenomen door de steen. (Daarom is het dus ook van belang dat je je stenen regelmatig reinigt en oplaadt om ze zo weer ruimte te geven voor nieuwe kracht.

Wij bestaan dus uit een fysiek lichaam maar hebben daarnaast ook nog een emotioneel, mentaal, straal en energetische lichaam. Alle lichamen zijn met elkaar verbonden en hebben een werking op elkaar. Als je wat eet of drinkt, heeft dat effect op al je andere lichamen. Dus zowel mentaal, energetisch en emotioneel. Wanneer je naar een van onze Spirit workers gaat voed je je lichaam bv. met energetische middelen maar heeft dat ook weer effect op je andere lichamen.

Een steen kan een onbalans in je lichaam herstellen door hem bij je te dragen. Door het vasthouden van de steen kan hij jouw minder fijne energie overnemen en heeft dit effect op je fysieke, mentale en emotioneel lichaam. Super fijn dus bij een wat mindere dag. Persoonlijk vinden we het fijn om met edelstenen onder ons kussen te leggen. Ook de kindjes leggen ze graag onder hun kussen of nemen ze mee in hun zak naar school.

Naast de trillingsfrequentie die de steen je geeft hebben de chemische samenstellingen van de steen ook invloed op de werking. In veel stenen zitten mineralen die opgenomen worden door onze huid. Door de huid komt het in je bloed of bij je botten terecht. Een meditatie met stenen op bv. je chakra’s is hierdoor ook zo krachtig. Maar gewoon een avondje op de bank met een steen in je hand kan je ook al veel nieuwe inzichten en rust geven.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.