Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Zo kies je de edelsteen die bij je past

Edelstenen zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Allemaal met een unieke uitstraling en werking. Hoe moet je in dat overweldigende aanbod edelstenen nu een juiste keuze maken? We geven je graag enkele tips om de edelsteen te kiezen die bij jou past!

Een edelsteen kiezen op intuïtie

Edelstenen en kristallen stralen een bepaalde energie uit. Je kan aan een edelsteen voelen en op je buikgevoel bepalen of deze steen bij jou past of niet. Neem bij het kiezen van een edelsteen gerust je tijd en vergelijk eens verschillende stenen. Bij welke steen krijg je het beste gevoel? Er zijn geen vastgelegde regels of richtlijnen. Leer vertrouwen op je instinct om edelstenen of kristallen te kiezen die bij jou passen.

Een edelsteen kiezen op kleur

Kleuren zijn onderdelen van het lichtspectrum. Van edelstenen en mineralen is bekend dat kleuren een heilzame werking op mensen hebben. Zoek dus gerust eens een edelsteen uit op kleur. Misschien vind je bepaalde kleuren beter bij je passen of vind je een bepaalde kleur gewoon heel erg mooi. Als jij je heel erg tot een bepaalde kleur steun aangetrokken voelt, is dit misschien wel de edelsteen voor jou!

Een edelsteen kiezen volgens je horoscoop

Omdat bepaalde stenen een goede combinatie zijn met bepaalde karaktereigenschappen, kiezen veel mensen edelstenen op basis van hun horoscoop. Een eeuwenoude manier die het eenvoudig maakt om stenen te kiezen die perfect bij jou en jouw karakter passen!

Elk sterrenbeeld heeft een aantal stenen aan zich verbonden. Zo worden andere stenen aangeraden voor een Weegschaal dan voor een Maagd bijvoorbeeld. Neem gerust eens een kijkje in onze soul shop voor een overzicht van sterrenbeeld edelstenen.

Een edelsteen kiezen op basis van de krachten

Op bepaalde momenten in je leven kan je behoefte hebben aan balans, terwijl je op een ander moment net je creativiteit of je relatie met anderen wil versterken.

Elke steen heeft zijn eigen unieke krachten. Zo zorgt tijgeroog voor energie en doorzettingsvermogen en goed kunnen omgaan met veranderingen. Terwijl aventurijn opbeurend en beschermend is en je helpt om positief in het leven te staan. Wil je jezelf openstellen voor het ontvangen van liefde? Dan is rozenkwarts waarschijnlijk de steen voor jou.

Door te bedenken waar je behoefte aan hebt, kan je makkelijker kiezen welke steen op dit moment het best bij jou past. Het is heel natuurlijk dat de ene steen op een bepaald moment beter bij jou past dan op een ander moment.

Probeer een edelsteencombinatie

Geen idee welke stenen je moet kiezen? Een combinatie van edelstenen is heel handig om te ontdekken welke stenen bij jou passen. Dankzij de verschillende stenen leer je ook het verschil voelen.

Daarnaast kan je ook eenvoudig een zakje persoonlijke stenen op maat bestellen. Je kan je wensen aan ons doorgeven en dan ontwerpen we een gepersonaliseerd setje voor jou. Zo heb jij meteen enkele prachtige edelstenen die echt bij jou passen!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.