Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Woman, it is time to rise!

Nathalie Bosch geeft online trainingen over vrouwelijke energie, sensualiteit en seksualiteit. In onderstaande blog schrijft ze waarom dit zo belangrijk en waardevol is.

WOMAN, IT IS TIME TO RISE!

De wereld is tot stilstand gebracht. Moeder aarde komt op adem. Ze herstelt van alles wat haar is aangedaan.

Yin energie (vrouwelijke energie) overheerst. Overgave, rust, stilte, het niets. Dat is alles wat er aanwezig is om de balans te mogen herstellen.

Het is tijd.

Het is nu ook de tijd voor jou, prachtige vrouw, om de balans te herstellen in jezelf. Van het jachtige doorgaan, alle ballen omhoog houden, presteren, je op een bepaalde manier te behoren te gedragen naar ZIJN. Zijn, wie jij werkelijk bent.

Waarom voelen veel vrouwen zich niet goed genoeg, mooi genoeg, sexy genoeg, krachtig genoeg en sensueel genoeg? Nooit goed genoeg.

We leven al jaren in een patriarchale maatschappij, waarin macht en controle de boventoon voert en het is nu tijd om hierin de balans te herstellen.

Het is tijd dat vrouwen weer gaan voelen wat hun daadwerkelijke kracht is en deze huist in ons heerlijke bekken. De bron van levensenergie, seksuele energie en creatieve energie.

De bron.

Maar hoe sterk ben jij je bewust van deze bron en belichaam jij het potentieel vanuit deze bron.

Onze overtuigingen op ons bekken zijn al jarenlang een doorn in het oog bij veel vrouwen. Het belemmert je om voluit te kunnen leven vanuit heelheid en overgave. Schuld en schaamte op onze seksualiteit, self-pleasure en genieten. Ik merk dat steeds meer vrouwen zich hier bewust van worden. Vrouwen worden wakker en ik ben er van overtuigd dat het toelaten en belichamen  van onze seksualiteit het grootste bewaarde geheim is.

Wanneer we bij deze kracht komen, verandert je realiteit en ben je jezelf er nog bewuster van dat jij datgene kunt aantrekken waar je heel erg naar verlangt. Seksuele energie is levensenergie is creatieve energie en houdt ons gezond, vitaal, creatief en maakt dat we voluit kunnen genieten, vanuit overgave.

In vroeger tijden was seksualiteit één met spiritualiteit en dit mogen we weer opnieuw herontdekken in onszelf.

Nadat mijn kinderen geboren waren, merkte ik dat ik geblokkeerd was op het gebied van mijn eigen seksualiteit. Mijn lichaam was veranderd, had weinig zin en vond het zelfs lastig om op deze manier intiem te zijn. Het voelde niet goed en ben ik mijn eigen zoektocht begonnen en zocht meer diepgang in seksualiteit.

Maar ik mocht mezelf daarin eerst bevrijden van de overtuigingen die kennelijk in mijn systeem zaten. ‘Seks is voor voortplanting, als hij maar klaarkomt, het zal wel normaal zijn dat het af en toe pijn doet, self-pleasure in niet oké’, zijn een aantal van die overtuigingen die ik op mijn reis tegenkwam. Verdieping in de Tao en yoni ei hebben daaraan een hele waardevolle bijdrage geleverd.

En ik kan je zeggen, dat deze overtuigingen inmiddels als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. En dat zowel ik als mijn partner hier erg blij van worden. Door mijn eigen innerlijke werk is onze relatie veranderd, de intimiteit gegroeid en op een ander niveau gekomen.

Als onderneemster komen er veel meer klanten op mijn pad. Mag ik nog meer vrouwen helpen om dit thema te transformeren. Want ècht, het bevrijden van dit deel in jezelf zorgt ervoor dat je een soort van magneet wordt, voor datgene wat je graag aan wilt trekken en misschien wel datgene waarom jij hier nu juist bent.

Jij, die ook een gave te delen hebt. Soms zie je het nog niet, ligt het diep verscholen onder een laagje stof. Maar weet, het zit er en je hoeft dit vuurtje alleen maar weer te gaan voelen, zien, opstoken en verspreiden.

Omdat ik zelf zo sterk voel dat er veel vrouwen zijn die willen opstaan ga ik vanaf 27 april starten met een 2 maanden reis.

WOMAN, IT IS TIME TO RISE!

Waarin je kennismaakt met het yoni ei, Tao, rituelen, ceremonies, stembevrijding en lichaamswerk.

Are you ready to rise?

Wil jij ook deze bijzondere reis aangaan? Zie hieronder de link voor meer informatie!

Hier vind je de 2 maanden reis Woman, it is time to rise!

Volg haar op hier op instagram

Deze vrouw heeft 2 mooie sites:

Klik hier of hier voor meer inspiratie.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.