Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Pendelen

Het zal vast een belletje doen rinkelen, maar wat is het nu precies?
Pendelen is een heel oude vorm van waarzeggerij die over de hele wereld wordt beoefend.
Maar voordat je nu denkt dat je ook een koperen ketel en een zwarte kat nodig hebt, raden we je zeker aan om verder te lezen, want ook zonder brief van Zweinstein (Hogwarts) kun jij het leren.
Pendelen wordt inderdaad ook gebruikt door beoefenaars van Wicca, witte magie, maar zoals gezegd is deze skill voor iedereen.

Het is een instrumentje dat eigenlijk heel simpel werkt: het geeft antwoord op bijna iedere vraag die je maar kunt bedenken, zolang deze maar met ‘ja’ of ‘nee’ te beantwoorden is.

Een pendel is een druppelvormig kristallen, metalen, glazen of houten voorwerp dat aan een ketting of draadje hangt.
Hij wordt gebruikt om vragen te beantwoorden over: verleden, heden, de toekomst, de liefde, werk, relaties, levensveranderingen en levensverwachtingen.

De pendel fungeert door in contact te komen met de energie diep in jouw onderbewustzijn. Wanneer jij je concentreert op een bepaalde vraag, zal de pendel in een bepaalde richting bewegen om jou op die manier te voorzien van antwoorden.

Als je wilt gaan pendelen, zorg er dan voor dat je niet gestoord kan worden en probeer je je gedachten leeg te maken; laat je niet leiden door dingen die je graag wilt horen, op die manier beïnvloed je de pendel waardoor het antwoord niet oprecht is.
Houd de pendel vast met je linkerhand (links is de namelijk kant van het hart en van het onderbewustzijn) door het kettinkje of draadje tussen wijsvinger en duim te houden. De linker elleboog ligt ontspannen op tafel en de pendel hangt rustig en tussen wijsvinger en duim.

Om de pendel te leren lezen, zul je eerst een ja en nee vraag moeten stellen.
Stel een vraag als: ‘is mijn naam….’ Kijk naar de beweging die de pendel maakt. Draait de pendel met de richting van de klok? Dan is dat jouw ‘ja’ antwoord.
Hetzelfde doe je met een vraag waarvan je weet dat het antwoord erop ‘nee’ is, bijvoorbeeld ‘ben ik een man’. Je zult zien dat de pendel in tegenovergestelde richting zal draaien.
Jouw ‘ja’ en ‘nee’ richtingen zullen altijd hetzelfde zijn en niet meer veranderen.

Zodra je gaat pendelen zijn er een aantal basisregels waar je je aan dient te houden;
– stel enkel vragen met ja en nee antwoorden
– de vragen dienen duidelijk te zijn
– zorg dat je tijdens pendelen emotioneel ‘neutraal’ bent, aangezien emoties de antwoorden kunnen beïnvloeden.

Net als edelstenen en kristallen zullen pendels af en toe gereinigd moeten worden, zo kun  energieen van vorige pendelsessies uit de pendel verwijderen.
Het reinigen is eigenlijk heel simpel en lijkt sterk op het reinigen van edelstenen.
Reinigen doe je zo:
– Hou je pendel onder koud en stromend water
– Laad hem gedurende de dag op door hem in de zon te leggen
– ‘s Nachts kan je de pendel heel de nacht opladen in de volle maan

Eventueel kan je jouw pendel onder je hoofdkussen leggen tijdens het slapen, op deze manier wordt jouw geest verbonden met de pendel.

Het uitkiezen van een pendel is uiterst persoonlijk en gaat enkel op gevoel.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het eens proberen?
Neem dan een kijkje in onze webshop en luister naar jouw intuïtie. Zij zal je leiden naar jouw hoogstpersoonlijke pendel!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.