Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Energetische blauwdruk van je ziel!

“Do you know your Human Design?”, vroeg destijds mijn coach. Ik staarde hem aan en kon alleen maar uitbrengen: “say whát?”. Tegelijkertijd was dit ook het moment dat ik letterlijk ‘aan’ ging en sindsdien heb ik mij ontwikkeld tot Human Design coach.

Human Design kan je zien als het energetische contract (je unieke blauwdruk/ gebruiksaanwijzing) dat je ziel heeft gemaakt met het Universum over onder andere wie jij in essentie bent, wat je hoogste potentie is, wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen en wat je talenten, kwaliteiten & valkuilen zijn. Je unieke blauwdruk wordt bepaald op het moment van je geboortedatum, -(exacte) tijd & -plaats. Het energetische veld dat er precíes op dat moment hangt, geeft jou je unieke blauwdruk of ook wel gebruiksaanwijzing.

Het is dan ook een geweldige tool om je ware zelf (nog meer) te ontdekken, je (nog meer) bewust te zijn van conditioneringen en meer vanuit je ware zelf te leven. Je ware zelf volledig durven te omarmen en daarbij begint zelfacceptatie & -liefde bij wie je echt in essentie bent.

Human Design is een holistisch systeem en is gebaseerd op een combinatie van spirituele wijsheden en moderne wetenschappen zoals: astrologie, Chinese I-tjing, kabbala, chakraleer, biochemie, kwantummechanica en astronomie.

In Human Design heb je vijf energietypes. Je energietype is vaak het eerste wat je ontdekt als je je in je Human Design gaat verdiepen en is vooral bepalend hoe je energie met de wereld uitwisselt en ontvangt. Dit is onderverdeeld in drie energietypes en twee niet-energietypes. Een energietype heeft een specifieke bijdrage te leveren met zijn of haar fysieke energie, terwijl een niet-energietype in eerste instantie een bijdrage levert met kennis en inzicht.

8% van de bevolking behoort tot het eerste energietype, de manifestor. Zij zijn hier om te initiëren. De impact van een manifestor kan heel zuiver en effectief zijn. Zij zijn hier om de zaadjes te planten, te informeren en verandering te brengen. Vervolgens heb je de manifesting-generators (35%) en generators (35%). Een generator is hier voornamelijk om te doen wat zij echt leuk vindt en daarop letterlijk ‘aan’ te gaan. Zij laten de geplante zaadjes bloeien en kunnen anderen meenemen in hun sprankelende energie. De twee niet-energietypes zijn de projectors (21%) & reflectors (1%). Projectors zijn hier meer om te ‘zien’. Dit zou de ideale manager of coach zijn en zij werken heel effectief. Natuurlijk hebben we allemaal energie – ook de niet-energietypes -, maar we gebruiken onze energie op een eigen specifieke manier.

Wanneer je je chart voor je ziet, zie je negen witte/gekleurde vlakken. Dit zijn de 9 in plaats van 7 centra/chakra’s uit de Hindoeïstische traditie. Zij hebben een grote invloed op hoe je de wereld ervaart. Elk center heeft specifieke eigenschappen. Een gekleurd center geeft aan dat je dit puur uit jezelf haalt, terwijl een open center aangeeft dat je het niet uit jezelf haalt, maar uit de gehele wereld. In de open (witte) centra is er de potentie om heel wijs te worden en veel te leren van de wereld om je heen, maar ben je ook vatbaar voor conditioneringen van buitenaf.

In de IGTV op Instagram van The Spirit Junkies ga ik hier dieper op in en vertel ik je aan de hand van Floortjes chart meer. Zo vertel ik over haar energietype, strategie, innerlijke autoriteit, niet-zelf thema, een voorbeeld van een open center en haar profiel. En dan is dit nog maar de basis van Human Design. Wow, klinkt als veel hé, maar jouw gebruiksaanwijzing maakt het leven zoveel makkelijker & waardevoller. En om het allemaal nog leuker te maken, kan je op Instagram een reading winnen! Check het Instagramaccount van Clenda Moen & The Spirit Junkies hoe je mee kan doen met de winactie!

Wil je nog meer weten of heb je interesse in een 1-op-1 reading? Check het Instagramaccount van Clenda Moen. Website is coming!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.