Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Etherische olie in je leven

Als je begint om voor jezelf te zorgen voel je jezelf beter, je ziet er beter uit en je danst soepeler door het leven. It all starts with you!

Een paar druppeltjes olie kunnen ervoor zorgen dat jij je fijner voelt, beschermder, rijker, warmer, gevoeliger of sensueler. Maar hoe werkt dat nou?

Als jij door het bos loopt, wat doet de geur van een dennenboom dan met je? of als je een bos rozen krijgt van je vriendje, ruik je dan ook de liefde? Geuren hebben een directe invloed op onze emoties. Door aan bepaalde geuren te ruiken gaan onze hersenen werken. Ze oefenen invloed uit op het limbisch systeem. Dat is het centrum voor de verwerking van emoties. In het Limbisch systeem sla je, je herinneringen en handelingen ook op.

Planten bevatten oliën om zichzelf te beschermen tegen schade van de zon, voor het afstoten van insecten, herstel van schade door plantetende dieren en het aantrekken van dieren die zorgen voor bestuiving van de plant. Etherische oliën worden gewonnen uit planten. De olie is de levensenergie van de plant. Zodra je de plant destilleert komen de oliën vrij. Al honderden jaren worden de oliën uit een plant ingezet om mensen te beschermen.

Hoe gebruik je Etherische olie?

Etherische oliën kunnen je mentale helderheid en emoties positief beïnvloeden. Zo helpt Yang Yang bijvoorbeeld om te kalmeren en stimuleert kruidnagel olie de kracht om in actie te komen.

Je kunt de olie op verschillende manieren gebruiken:

  1. Diffuser: Doe een paar druppeltjes olie in een diffuser met water. Deze verspreid nevel. Het zuivert de lucht en brengt zo een heerlijke sfeer in je huiskamer.
  2. Verdampen: Als je heel erg verkouden bent kan je bijvoorbeeld stomen door een grote kom te vullen met heet water en er een paar druppeltjes olie aan toe te voegen.
  3. In bad: Laat een warm bad vollopen en voeg zo’n 3-5 druppels olie toe. Zo lijkt het net of je in de sauna bent, en dat in je eigen badkamer.
  4. Roller: Etherische olie kan je in een roller kopen, dan is de olie al gemengd met een andere olie. Bij The spirit junkie olie is dit gefractioneerde koko’s olie. Rol de olie op je pulls point (nek, polsen etc).
  5. Als parfum: Meng een paar druppels olie met je eigen huidolie of lotion en smeer je er lekker mee in.
  6. Masseren: Meng een aantal druppels met je eigen massage olie om heerlijk te ontspannen. Patchouli zit in onze Sensual fire olie, en die is heerlijk als massage olie.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.