Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Blog Cosmic Woman, Tessa Koop

Tessa Koop is auteur van het boek ‘Cosmic Woman’. In deze spirituele autobiografie beschrijft Tessa haar proces naar een kosmisch bewustzijn.  Het boek verspreid zich in rap tempo in Nederland. Tessa deelt graag een fragment uit haar boek met jullie….

Dus jij verlangt ernaar te leven vanuit onwrikbare toewijding? Welkom in mijn wereld. Laatst zei iemand tegen mij: ‘Maar jij hebt een passie. Jij houdt ervan om te schrijven. Ik heb geen passie. Ik weet niet wat mijn doel is of wat ik wil met mijn leven.’ Schaar jij jezelf hier ook onder?

Heb je daardoor het gevoel dat het je aan zingeving ontbreekt? Voel je je daardoor moedeloos en zelfs depressief? Dan heb ik goed nieuws voor je: het ontwikkelen van jouw kosmische bewustzijn is het doel van jouw leven hier op Aarde, op deze wijze trek jij het licht dat jij bent naar binnen. Stel dat je nooit zult ontdekken wat jouw ‘passie’ is, dan nog zul je de grootste levensvervulling vinden in dit gegeven: het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn.

In essentie is dat onze taak hier op Aarde: bewust zijn.

Je zult merken dat alles in de ‘wereld’ erop gericht is jou zover mogelijk uit jouw centrum vandaan te trekken, waardoor je bewust zijn verliest. Waardoor jouw kostbare manna, jouw kostbare levensenergie, wegsijpelt.

Als kleingeestige tirannen het overnemen…

girl 3421489 1920
Hoe graag wil jij verandering?

Hoe je dat weet is als tijd jou voor je gevoel beheerst. Als je jezelf onrustig, moe of zelfs uitgeput voelt. Als kleingeestige tirannen in je hoofd het overnemen. Als je geen helderheid ervaart. Als je maar niet over het verdriet van een verloren geliefde heen komt. Als je maar verslavende relaties blijft aantrekken. Als je veel angsten hebt voor het leven. Als alles zinloos lijkt. Als je je een vreemde eend in de bijt voelt. Als je op de automatische piloot leeft. Als je het idee hebt dat niemand op jouw talent of op jou als mens zit te wachten. Als je het idee hebt dat je nou eenmaal bent zoals je bent. Als je het gevoel hebt dat niemand jou echt begrijpt. Als je zit te wachten op waardering of bevestiging van buitenaf.

Wat ga jij eraan doen?

Als je geneigd bent de ander te pleasen, ten koste van jezelf en jouw wensen. Als je het gevoel hebt dat jij mee moet rennen in de ratrace. Jij geen keus hebt en het magisch universum voor jou niet werkt. Dat jij het toch niet goed doet. Als het lijkt dat een ander ‘verder’, ‘beter’, ‘specialer’ of meer ‘gezegend’ is dan jij. Hallo. Word wakker! Hoor je wel wat je denkt? Inderdaad: het is nogal hoogmoedig te denken dat de universele wetten voor iedereen in de hele wereld werken, behalve voor jou. Wat ga jij eraan doen? Hoe graag wil jij verandering?

Het paradoxale is dat jij dit alles zo voelt en ervaart juist omdat de buitenwereld jouw binnenwereld spiegelt. Of je nu wel of niet in balans bent of dat je het jezelf nu wel of niet bewust bent: JIJ ondersteunt altijd jouw realiteit. Het is niet zo dat jouw realiteit jou ondersteunt en dat jouw situatie dus afhankelijk is van de omstandigheden waarin jij leeft. Alles wat je ziet, voelt, ervaart, doet, zegt komt voort uit jouw centrum. Uit jouw staat van zijn. De vraag is alleen: ben jij met jouw bewustzijn IN dit centrum?

Steeds meer chaos 

psychology 2422442 1920
Als chaos groter wordt

Of laat je jezelf leven door de prikkels van buitenaf? Door de waan van de dag? Doordat je ‘druk, druk, druk’ bent. Door negatieve gedachten over wie jij denkt te zijn. Negatieve patronen en gedragingen. Het verleden. De toekomst. Door overal en nergens. Door jouw emoties en angsten. Door alles wat jij in wezen niet bent? Hoe kun jij dan leven vanuit vreugde? Hoe kun jij dan doen wat er te doen is? Hoe kun jij dan in verbinding staan met jouw Hogere Zelf? Hoe kun jij dan de tsunami’s van energie die de kosmos over onze hoofden uitstort in goede banen leiden? Je zult dan vooral merken dat de chaos groter en groter en groter wordt.

brett wilson be your own hero a G 13275609 0
Brett Wilson

Wat ik uit ervaring kan vertellen: alleen jij kunt jezelf verheffen. Alleen jij. Wat ik uit ervaring ook kan vertellen: je zult pas echt met deze handleiding aan de slag gaan als je met je rug tegen de muur staat. Je huidige staat van zijn je geen vervulling meer schenkt. Of als het verlangen naar een kosmische staat van zijn zo GROOT is dat je er alles voor over hebt: ALLES. En als dit al het zoveelste ‘spirituele’ boek is dat jij leest en je nog steeds niet die innerlijke vervulling hebt waar jij naar op zoekt bent, dan is dat een teken dat jouw wijsheid nog geen toegepaste kennis is. Kennis is pas macht en wijsheid als je haar toepast in het leven van alledag. Niet een beetje, maar met … onwrikbare toewijding.

Je gaat leren hoe energie werkt

In deze handleiding toon ik jou de weg naar een kosmische staat van zijn, zoals deze voor mij in de praktijk werkt. Met deze handleiding ben jij in staat jouw innerlijke wereld zo te versterken, dat de wonderen in jouw wereld onvermijdelijk zijn. Je zult veranderen. Jouw leven zal veranderen. Je zult vreugde en onvoorwaardelijke liefde ervaren. Mits je bereid bent het werk te doen. De handen uit de mouwen te steken en de daad bij het woord te voegen. Niet zozeer door keihard te werken met het zweet op je voorhoofd, maar juist door te leren te relaxen. Het rustig aan te doen. Jezelf te richten op jouw CENTRUM. En te leren vertrouwen op- en te samenwerken met jouw innerlijke leiding. Je gaat leren hoe energie werkt, en hoe je het focust, opbouwt en versterkt. Met deze energie ben jij in staat boven jezelf uit te stijgen.

Bron: Cosmic Woman, deel 1.

Wil je meer weten over Tessa? Volg haar op instagram.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.