Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Mindfulness & Edelstenen

Marlous, van www.naturalhappy.nl schreef een mooi blog over mindfulness en edelstenen.

Mindfulness & Edelstenen?

3 Mindfulness oefeningen met je favoriete kristallen!

Dat Edelstenen jullie kunnen je helpen om vanuit jouw automatische piloot over te schakelen naar het nu is waarschijnlijk geen geheim voor jou. Maar hoe? In dit artikel worden fijne tools uit de Mindfulness ingezet om de werking van kristallen zelf te ervaren.  Gebruik deze oefeningen om te connecten met jezelf & met je edelsteen. Dit zodat jij de veranderingen van bewustzijn zelf kunt ervaren in jouw leven. Gebruik je gouden driehoek (Bergkristal, Amethist & Rozenkwarts)  en de bijbehorende Mindfulness oefeningen om de verandering te manifesteren die je in je leven wilt zien.

BERGKRISTAL – STILTE & RUST

Bergkristal heeft het speciale vermogen om te reinigen en blokkades te transformeren. Observeer eens met een hele ‘frisse blik’ naar jouw edelsteen, alsof je hem nog nooit eerder hebt gezien! Jouw edelsteen niet bij de hand? Check dan even een foto, dat kan ook. Adem dan een paar keer diep in, en diep uit en blijf je focussen op je ademhaling voor een aantal minuten. Tot je merkt dat je in gedachten wordt meegesleurd. Word je hier bewust van terwijl je het kristal zo observeert.

Herhaal dit proces tot je op een punt van stilte komt, er zal innerlijke rust ontstaan door de kracht van je ademhaling en de edelsteen. Misschien kun je wel de hoeveelheid energie die vrijkomt opmerken. Ook kun je tijdens het mediteren heel goed gebruik maken van de krachten van deze steen door deze dicht bij je hoofd te houden.

AMETHIST – RUST & (SPIRTUELE) VERDIEPING

Ametist is bij uitstek de perfecte steen in combinatie met het beoefenen van Mindfulness. Binnen de Mindfulness gaat het om acceptatie en vergeving. Een beetje oké zijn met het nu. Deze steen helpt je om te ervaren dat je mag zijn zoals je bent, elk moment van jouw leven.

Kijk heel veel bewondering naar deze steen en observeer wat er gebeurt: Wat voel je in je lichaam? Welke emoties komen er voorbij? Wat zijn je gedachten? Wees stil, sta open en observeer wat er ontstaat. Je zult zien dat de kracht van deze steen in combinatie met deze oefening zorgt voor stabiliteit en het kalmeren van emoties.

ROZENKWARTS – HARMONIE & HERINNERINGEN

Ben je opzoek naar rust? Dan is het soms goed om terug te kijken (met mildheid, zonder oordeel) naar je verleden. Probeer het te accepteren en laat los. Het is soms tijd om verder te gaan. Rozenkwarts kan je hierbij helpen!

Rozenkwats herinnert je eraan dat je eerst van jezelf moet kunnen houden voordat je dit van een ander kunt. Zonder deze zelfliefde is het beoefenen van Mindfulness onmogelijk! Dit kristal heeft de eigenschap om ‘negativiteit’ om te zetten in positiviteit. Houdt het kristal ter hoogte van je navel (zonnevlechtchakra) en adem heel zachtjes in en uit. In gedachten mag je terugreizen naar een herinnering uit het verleden. Een herinnering die soms nog impact heeft op het nu. Adem diep in, adem diep uit. Wacht geduldig tot gevoelens van onrust transformeren in rust. Probeer je ademhaling niet te forceren. Lach & adem.

Over Mindfulnessvoormillennials

Hi, mijn naam is Marloes. Mindfulness coach, millennial en happyfounder van  www.naturalhappy.nl.  Belangrijker dan ooit lijkt het vinden van geluk. Voor jou, maar zeker ook voor mij. Mijn organisatie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar de ontdekking en ontwikkeling van geluk.  En hier ben jij, ophet platform van Spiritjunkies als onderdeel van mijn droom… Zoveel mogelijk millennials inspireren met de kracht van Mindfulness! Benieuwd naar de effecten van Mindfulness op jouw leven?  Op mijn platform vind je elke dag tools & technieken om zelf de kracht te ervaren!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.