Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Reinig je eigen energie!

Energetisch reinigen houdt in dat je jezelf en je woonomgeving vrij maakt van energie die jou niet meer dient. Oude energie die als een rem kan werken en jou in de weg kan staan om nieuwe intenties serieus neer te zetten. Zie het als een grote schoonmaak, letterlijk en figuurlijk! Zodat er ruimte komt voor iets nieuws, ruimte om je verlangens tot uiting te brengen.

Stap 1 Loslaten van ouder overtuigingen

Wanneer je, je diepe verlangens tot uiting wil brengen zal je dus eerst ‘vertrouwde’ dingen mogen loslaten. Dit vraagt moed en vertrouwen. Loslaten is een proces waarin, onbewuste angsten, in het licht gezet mogen worden.

Zodat deze angsten je minder in de weg staan om stappen te zetten naar jouw droomdoelen.  Welke overtuigingen over jezelf zijn niet helpend en werken misschien eerder als een rem in jouw leven? Schrijf ze op een briefje en verbrand dit briefje symbolisch.

Stap 2 Ruim je huis op

Zo creëer je letterlijk meer ruimte in je huis, maar daardoor ook in je hoofd. Durf afscheid te nemen van je spullen die je eigenlijk om de weg staan maar die je moeilijk los kan laten. Zorg dat je slaapkamer een fijne rustige sfeer uitstraalt. Dit is immers de plek waar jij volledig tot rust mag komen. En onthoud: Hoe minder spullen in je huis hoe meer ruimte voor iets nieuws….

Stap 3 Reinig je huis energetisch met:

Energetisch reinigen betekent het reinigen van alles wat met jouw (levens)energie te maken heeft. Je verwijdert hiermee blokkeringen in je energie. Maar je kunt ook je lichaam en huis reinigen van negatieve energieën door bijvoorbeeld Salie of Palo Santo te gebruiken. De werking van beide is hetzelfde, alleen kun je een voorkeur hebben voor de geur.

Let’s do it!

Maak van het reinigen van je energie een klein ritueel. Het is belangrijk dat je goed geaard bent wanneer je jezelf gaat reinigen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld te mediteren. Ben je nog niet bekend met mediteren? Deze app helpt je om fijne meditaties te doen.

Wanneer je geaard bent, kun je beginnen met het branden van de Palo Santo of Salie. Wanneer je losse Salie gebruikt, kun je dit het beste in een bakje of een Abalone schelp leggen. Wanneer deze brand kun je met de Palo Santo of de Salie langs je lichaam gaan, van je kruin naar je voeten. Doe dit in een vloeiende beweging (je kunt er zelfs een dans van maken als je je er prettig bij voelt!). Ook hierbij geldt weer, doe wat voor jou goed voelt, hier zit geen tijd aan verbonden.

Wil je nog iets extra’s toevoegen? Dan zou je tijdens het zuiveren ook nog affirmaties toe kunnen voegen. Een affirmatie is een korte, krachtige boodschap voor jezelf, bijvoorbeeld: ‘Ik ben gereinigd van alle negatieve energie.’

Naast dit ritueel is de Gouden driehoek fijn om in huis te hebben.

De gouden driehoek bestaat uit een rozenkwarts, amethist en een bergkristal. Deze magische combinatie van kristal zorgen voor extra liefde, rust, balans en harmonie.

Stap 4

Ben je klaar met je reiniging? Sluit dit ritueel dan af in dankbaarheid. Sta eventjes stil bij waar jij nu staat in je leven en waar jij dankbaar voor bent. Dit zal jou een positieve boost geven!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.