Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

House of deeprelax

Hoe klinkt dat: 2 maanden gratis ontspanning vanuit je broekzak? 

Iets wat onszelf in deze uitdagende tijden veel rust en ontspanning heeft gebracht zijn de heerlijke sessies op de meditatie-app van House of Deeprelax.

Wij gunnen iedereen dezelfde ontspanning en zijn daarom met House of Deeprelax om de tafel gaan zitten. En met succes! Bij iedere aankoop in onze webshop krijg je nu eenmalig een gratis abonnement van twee maanden* op de House of Deeprelax app.

Een ontspannen routine met elke dag een verwensessie

House of Deeprelax is dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar 50 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra(Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies,via de website of vanuit de app. De heerlijke sessies variëren van 4 tot 60 minuten en zijn elk ingericht als een prachtige reis.

Met avontuurlijke bestemmingen als bijvoorbeeld Tulum en met de geheimen van de Ayurveda of de oude wijsheden van de Egyptenaren als inspiratiebron. De meditatie- en Yoga Nidra-sessies zorgen voor instant ontspanning tijdens het thuiswerken, vormen de basis voor een krachtig ochtendritueel of doen je ‘s avonds makkelijker in slaap vallen. Bij de meeste sessies hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. De gemiddelde 5 sterren in de App Store geven een betrouwbaar beeld van de kwaliteit die bij House of Deeprelax hoog in het vaandel staat.

Bij aankoop van een product in onze webshop kun je dus gaan genieten van twee maanden* diepe ontspanning. Denk hierbij aan (mini) lockdown-meditaties zoals een wandelmeditatie of een boost-meditatie van 4 minuten. Sessies die je samen met je kinderen kunt doen of die je meenemen op een lange reis naar een tropische oord terwijl je jezelf terugtrekt in je eigen slaapkamer.

Rustig liggend op je rug, luister je naar de kalme stem van meditatie-expert Eliane Bernhard die je meeneemt naar een plek van ultieme ontspanning. Keer op keer maak je een reis naar een prachtige bestemming. Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden volledig gereset. Het is de diepste vorm van liggende meditatie die er is en het mooie is: jong of oud, ziek of gezond, iedereen kan het.

Er zijn meerdere sessies, speciaal ingericht voor elk moment van de dag. Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Een ontspannen droomroutine creëren in deze onmogelijke tijden, House of Deeprelax maakt het mogelijk voor zelfs de meest lastige schema’s en veranderingen.

Wil je ontdekken of het echt zo magisch is? Bij elke aankoop in de webshop ontvang je nu een gratis abonnement van twee maanden*, zonder verlengingen of gedoe. Tijdens deze twee maanden word je begeleid en kom je erachter welke sessies het beste bij jou passen.

* Bij deze actie geldt geen minimaal aankoopbedrag. Per persoon ontvang je eenmalig een gratis abonnement van twee maanden.

Copy of House of Deeprelax Liselore Stap 65

Ja, ik wil 2 maanden gratis ontspanning vanuit mijn broekzak!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.