Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Coaching van Mirjam Diependaal

Diep en daal…’, het stond bij de geboorte al in haar naam geschreven…

Deze, zeer bijzondere vrouw, is een ‘TOP’ coach. Naast het coachen is ze trainer in authentiek leiderschap, verbindende communicatie en intuïtieve coaching. Mirjam heeft een holistische aanpak en focust zich op de verbinding met lichaam en geest. Daarom combineert ze in haar aanpak zowel het versterken van de mindset, het balanceren van emoties als de ingang van lichaamswerk. Voorbij de ratio, terug naar voelen…

Ik ben van kinds af aan al een ‘dromer’ en voelde als kind al sterk aan dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik was behoorlijk onzeker over mezelf en ik vermeed vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties. Ik was conflict vermijdend en al grappend lachte ik mijn gevoel altijd weg. Daarnaast was ik het liefst de hele dag mensen aan het pleasen (oooo, wat was ik daar goed in) en als ik voor een lastige situatie stond verdween ik het liefst weer in mijn ‘droom modus’, want binnen deze ‘zweef modus’ kon ik (onbewust) al die ‘ingewikkelde aardse dingen’ even vergeten.  Toch liep ik op een gegeven moment keihard tegen de muur.

Mirjam x TSJ 18
Mirjam x TSJ 30

‘In 2016 ging ik overspannen met zwangerschapsverlof, tijdens mijn verlof overleed mijn vader (ik werd wees) en daarnaast bleek ik een auto-immuunziekte te hebben. Fysiek werd ik tot stilstaan gebracht, mijn lichaam riep me tot een halt. Ik besloot mijn roer om te gooien en schreef me in voor een intuïtieve coachingsopleiding. Daar was mijn eerste ontmoeting met Mirjam Diependaal. Mirjam was mijn docent en vanaf moment 1 wist en voelde ik het direct: ‘Zij bezit een Oer wijsheid waar je U tegen zegt’. 

Na mijn opleiding nam ik contact met haar op met de vraag of ze mij wilde coachen. Tijdens de gesprekken met Mirjam werd ik me steeds meer bewust van het feit dat ik ‘hier op aarde’ niet kon blijven weglopen voor mijn persoonlijke thema’s, wilde ik (spiritueel) verder groeien… Nu ik weet èn voel wat dit oplevert, wil en blijf ik voorlopig nog gecoacht worden door Mirjam. Door de gesprekken met Mirjam durf ik meer mijn grenzen te verleggen, nieuwe avonturen aan te gaan, zoals ‘The spirit junkies’….?

“Zij bezit een Oer wijsheid waar je U tegen zegt.”

Herken je dit?

 • Je merkt dat je moeilijk uit jouw geconditioneerde programma komt en je leven leeft vanuit het verleden
 • Je vermijdt vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties
 • Je vergelijking met anderen zit jouw groei in de weg
 • Je voelt in elke vezel dat je het waard bent om je potentieel te leven, maar iets houdt je tegen
 • Je mist de handvatten om jouw leven naar een hoger(e) level en frequentie te tillen
 • Je meet jouw geluk aan symbolen, a.k.a. wat er in jouw externe wereld gebeurt
 • Je wilt graag de controle houden en de uitkomst weten van jouw leven
 • Je worstelt met onzekerheden

Wil jij in een veilige en empowering omgeving…

 • Een transformatie ondergaan van de ‘Old Self’ naar ‘The New Self’ en je losmaken van alles wat niet meer dient?
 • De connectie tussen mindset en spiritualiteit integreren om alles uit het leven te halen op business- en privévlak?
 • Inzicht krijgen in datgene wat jou tegenhoudt in jouw grootsheid?
 • De 7 spirituele wetten begrijpen en leren toepassen in je leven voor meer innerlijke rust en geluk?
 • Werken met de krachten van het universum?
 • Je zelfvertrouwen vergroten door jouw mindset aan te pakken?
 • Live wonderen meemaken, dat je echt denkt ‘Eh… Was this even real?’
 • Eeuwenoude wijsheden op dagelijkse basis toepassen?
 • Duiken in de wereld van mindset, energie en neurologie?
 • Kennis, bewustzijn en praktijk zien samenkomen?

Deze coaching is voor jou als je:

 • De verbinding met lichaam en geest wilt verbeteren
 • Focus wilt aanbrengen in je leven
 • Je mindset wilt versterken
 • Je emoties in balans wilt brengen
 • Je contact wilt maken met jou “zijn”

Voor wie is deze coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Mirjam

Sommige mensen komen met een reden op je pad, Mirjam is daar zeker een van. En wie weet, kruizen jullie paden elkaar ook….

Je kunt vrijblijvend (telefonisch of via de mail) contact met haar opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen.


Meer informatie


Bel Mirjam

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.