Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Manifestatie Coach Cosmic Life

We waren al een tijdje heel erg nieuwsgierig naar deze inspirerende vrouw

Christine Beijen, de oprichtster van Cosmic Life, is coach, teacher en public speaker. Zij trok al een lange tijd onze aandacht op instagram. Christine biedt online ‘manifestatie trainingen’ aan. Dit krachtige programma brengt een enorme shift teweeg in je energie. Lagere energie (als angst, boosheid, schaamte en onzekerheid) maken plaats voor jouw hoogste potentie. In deze ‘verhoogde frequentie’ trek je, als een magneet, datgene aan waar je vroeger alleen maar over durfde te dromen.

We wilden haar ontmoeten en ervaren wat een sessie bij ons teweeg zou brengen…. Dus we maakten een afspraak met Christine!

Christine kon zó mooi vertellen over manifesteren, over de impact van je eigen gedachten en hoe je deze ‘klein’ kunt houden om juist datgene aan te trekken waar je in gelooft. Ze vertelde ons over hoe je oude overtuigingen van vroeger meedraagt en deze beperkend kunnen werken. Dat je mindset je gevoel bepaalt en dat je juist dingen aantrekt die bij dat gevoel past. Zit je ‘laag’ in je energie, trek je dezelfde energie naar je toe. Wanneer je de ‘frequentie’ van je energie verhoogt zullen er andere dingen op je pad komen. ‘Raise your energy….’, dat is het geheim van manifesteren.

PHOTO 2020 05 25 22 25 30
PHOTO 2020 05 25 22 25 31 2

Met onze ogen dicht, nam Christine ons mee in een prachtige, diepe meditatie, waarin we uit werden genodigd om onze verlangens, dromen en wensen te visualiseren. Zonder de rem van onze beperkende gedachtes…. Zo mochten we ons ‘oude’ plaatje loslaten en ons op een diepe laag intunen op een grenzeloze en mooie toekomst. Toekomstbeelden waar we ons niet laten leiden door angsten, onzekerheden of schaamte…..

Tijdens deze sessie focusten we ons op de toekomst van ons bedrijf ‘The spirit Junkies’, daar waar we samen zo graag verder in willen groeien, onze missie willen verspreiden en hierin vrijheid willen ervaren.

De sessie heeft een diepe indruk op ons achtergelaten, een ‘shift’ in onze mindset waardoor we nog meer afgestemd zijn op vertrouwen en liefde…..

Na de sessie kwamen er direct mooie dingen op ons pad, een publicatie in de LINDA, mooie samenwerkingen en daarnaast durven we nu een nieuwe koers in te zetten wat betreft de toekomst van de ‘The Spirit Junkies’…..

“It’s all a matter of changing beliefs, thoughts and emotions. It’s about changing your energy. Close the gap between who you are now and who you need to become by making new neurological connections.”

Herken je dit?

 • Je merkt dat je moeilijk uit jouw geconditioneerde programma komt en je leven leeft vanuit het verleden
 • Je vermijdt vaak ‘lastige en ingewikkelde’ situaties
 • Je vergelijking met anderen zit jouw groei in de weg
 • Je voelt in elke vezel dat je het waard bent om je potentieel te leven, maar iets houdt je tegen
 • Je mist daarom handvatten om jouw leven naar een hoger(e) level en frequentie te tillen
 • Je meet jouw geluk aan symbolen, oftewel wat er in jouw externe wereld gebeurt
 • Je wilt graag de controle houden en de uitkomst weten van jouw leven
 • Je worstelt met onzekerheden

Deze soort coaching is voor jou als je:

 • Je energie wilt verschuiven
 • Je frequentie wilt verhogen
 • Je wilt aantrekken als een magneet
 • Je meer wilt weten over de kracht van je gedachten
 • Je manifestatie wilt begrijpen

Voor wie is deze coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen. 

Over Christine

Christine is een manifestatie expert, teacher, en publieke spreker.


Meer informatie


Volg Christine op Instagram

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
 • No products in the cart.