Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

John Vis, boks coach

Want er valt nog zo veel te leren en ontdekken

We slingeren met de auto door de bossen van Ermelo en dan opeens is daar de werkplek van John: een grote lege heide, een piano & een paar bokshandschoenen. We hebben ons in sportkleding gehesen, maar we begonnen met een prive concert van John. Hij is naast coach ook een singer-songwriter en schrijft fijngevoelige liedjes zoals: van binnen klopt een kwetsbaar hart!

Genoeg gezwijmeld, aan de bak. Er staan zo’n 10 bomen op loopafstand en ik kies de plek uit waar we gaan boksen.

Binnen een kwartier ziet John precies waar bij mij de schoen wringt en dat ik vaak nogal hard ga, veel wil en het eigenlijk ook allemaal doe. Hij verteld mij hierbij dat soms een beetje rust nemen en stop zeggen tegen dat wat niet helemaal fijn is absoluut nodig is. Vanaf jongs af aan leerde ik mezelf veel weglachen. Veel kan mij raken, maar kwetsen doet het niet meer, ben ik verhard?

VIS X THE SPIRIT JUNKIES 55
VIS X THE SPIRIT JUNKIES 48

Hij leert me mijn grens aangeven, duidelijk, zonder te lachen.

Ook Lot, mijn knappe vriendin, die ik meesleurde in dit avontuur ging door de molen. Als schrijfster van een boek heb je maar 1 kans om je goed te presenteren, je moet het moment pakken wanneer de schijnwerpers op je staan. Ook leerden wij dat we niet de verantwoordelijkheid hoeven te nemen voor iemand anders zijn verdediging.

Al met al, een super leerzame ochtend. We will be back soon, want er valt nog zo veel te leren en ontdekken en dat doe ik graag op deze leuke sportieve manier!

Je kunt in groepen boksen, maar hij coacht ook individueel. Uit ervaring weet ik inmiddels ook dat hij erg goed is met gevoelige & temperamentvolle kinderen.

“Al met al een super leerzame ochtend, we will be back soon”

Deze coaching is voor jou als:

  • Je geniet van een leerzame ochtend
  • Je geniet van een aanpak op een leuke sportieve manier
  • Je grenzen wilt leren aangeven

Voor wie is dit coaching niet?

Deze coaching is niet voor jou als je als je op zoek bent naar therapie of begeleiding voor psychische aandoeningen of een onbalans in chemische processen in je lichaam. Dit programma is geen vervanging voor behandeling. We raden je aan om in deze gevallen professionele medische en/of psyschologische hulp in te schakelen.

Over John

Hij is naast coach ook een singer-songwriter en schrijft fijngevoelige liedjes zoals: van binnen klopt een kwetsbaar hart!


Bel John


Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.