Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Magie van een vrouwencirkel

Vrouwencirkels, steeds vaker poppen ze op! Maar wat is dit nu precies?

Een vrouwencirkel is een samenzijn van een groep vrouwen waarbij verbinding met jezelf en mede vrouwen centraal staat. In de cirkel, die meestal georganiseerd en geleid wordt door een andere vrouw, wordt een veilige plek gecreëerd van waaruit iedere vrouw de ruimte krijgt om te delen wat er diep van binnen zich afspeelt.

Verlangens krijgen op die manier meer de ruimte op te gaan stromen. Onbewust kunnen blokkades je ervan weerhouden om gehoor te geven aan de diepste wensen van je ziel. Deze blokkades, of muurtjes kunnen tijdens de vrouwen cirkel op een liefdevolle manier in het licht worden gezet. Zodat vastgezette of opgekropte emoties, zoals angst, verdriet, schaamte of schuld, er even weer mogen zijn.

Daar waar we in het dagelijks leven soms te druk zijn en we dus aan onze emoties voorbij gaan is de vrouwencirkel dé plek voor heling en stilte, liefde en aandacht.

De kracht van de vrouwencirkel verleent zich aan de groepsenergie. Alle vrouwen die zich verbinden met een vrouwencirkel hebben de diepe wens om te transformeren, om schaduwplekken te omarmen en te helen. Je kan een krachtige shift ervaren tijdens en of na het bijwonen van een vrouwencirkel waardoor jouw energie en de energie van de groep zich naar een hogere frequentie brengt. Een hogere frequentie houdt in dat gevoelens met een lagere energie, zoals angst, plaats maakt voor gevoelens als dankbaarheid en liefde. En dit wordt door vele vrouwen als WONDERLIJK ervaren. Daar waar we in ons hoofd vaak proberen ons leven in balans te houden, ervaren we tijdens een vrouwencirkel dat de heling juist plaats vindt op een dieper niveau, en dus niet vanuit ons brein.

De magie en de power van deze cirkel wordt bekrachtig door de vrouw die de groep leidt, zij zal haar eigen authentieke gaves inzetten om passende visualisaties, meditaties, verbindende oefeningen in te zetten zodat je weer jouw hoogste potentieel mag voelen  en weer terug mag keren naar jouw liefdes bron, jouw hart. Door de muurtjes heen, die je misschien onbewust hebt opgebouwd in de loop van de tijd, zal je weer ervaren dat die muurtjes jou niet meer beschermen maar dat het tijd is om weer naar de plek toe te bewegen van waaruit de mooiste manifestaties weer tot leven geroepen mogen worden.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.