Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Magische numerologie sessie van ‘Soul Pilgrims’.

Numerologie

De wereld van getallen en magie. Wij kregen een bijzondere sessie van Jorien. Jorien is eigenaresse van ‘Soul pilgrims’. Haar missie om te blijven leren en te transformeren zowel op rationeel als intuïtief niveau. Dit is een diep verlangen van haarzelf, maar daarnaast is het ook haar verlangen om anderen hierin te inspireren. En JA! Dit kan zij!

Jorien is numerologe en met behulp van numerologie geeft zij heldere en concrete inzichten in jezelf en in je leven. Je levenspad, je talenten maar ook je groeipunten brengt zij aan de hand van numerologie op een magische wijze in beeld.

Floortje heeft Jorien 11 jaar geleden leren kennen en onlangs kruisten hun paden elkaar weer. En aangezien Floor en ik nogal ‘number junkies’ zijn, maakten wij een afspraak met haar voor een bijzondere Soul Journey sessie. Een zeer magische en bijzondere ervaring was dit voor ons. Lees het hier…..

Mijn levenslot 6

Mijn levenslot nummer is een 6, dit gaat onder andere over onvoorwaardelijk aanwezig kunnen zijn bij mezelf. Jorien vraagt of dit een belangrijk thema is voor mezelf. Euhmmmm JEP. Dit is zeker een belangrijk thema voor mij in mijn leven. Een thema die vooral in deze fase van mijn leven duidelijk naar voren komt. Waar ik voorheen kon en mocht leunen op mijn ouders en mijn man, sta ik nu in een fase van mijn leven waarin ik, door het overlijden van mijn ouders en een scheiding, meer als ooit te voren op mezelf wordt terug geworpen. Een fase waarin ik diep mag voelen wat onvoorwaardelijke zelfliefde, op een diepere laag, voor mij betekent.

Doordat Jorien tijdens de sessie ook afstemt op mijn ziel komt ze tot nog een heldere boodschap. Jorien voelt dat er op het gebied van het voelen van emoties nog blokkades liggen. Ze voelt dat ik ergens in mij nog weerstand in mijn lijf heb om bepaalde emoties toe te laten. Misschien……heeft Jorien gelijk, en JA, best lastig toegeven eerlijk gezegd. Jorien houdt mij direct een heldere spiegel voor, en ik besluit met liefde in deze spiegel te kijken.

Energetisch voelt ze dat ik een diep verlangen heb om meer te gaan voelen, dit vraagt mijn aandacht. Hier mag het licht nog meer naar toe, omdat de weerstand tegen ‘het voelen’ mij soms nog in de weg staat. Het is een ‘oud stuk’ van mij waar de aandacht naar toe mag gaan, zodat ik dichter bij mezelf kan blijven en meer voel wat ik nodig heb. Gevoelens als woede, verdriet of angst stop ik het liefst in ‘een doosje’ zoals Jorien het omschrijft. Dit doosje hou ik vaak liever gesloten en ja, dat klopt als een bus. Een oud aangeleerd patroon wat mij niet meer dient. Het ‘in balans’ komen vraagt om af en toe ‘uit balans’ te komen, op deze manier kom ik meer met mezelf en de ander in verbinding.

Mijn levenspad 22

Mijn levenspad is nummer 22. Dit is een meestergetal, een getal waar extra druk en groei op staat. Dit kan schuren mbt relaties, het geven en nemen en het zoeken naar balans (Yin Yang). Dit getal staat voor de mogelijkheid om te creëren, maar dat vraagt wel de moed om eerst extra ruimte te geven aan mijn (niet geziene) gevoelens. Het getal 22 staat voor het voelen van een drive om dingen neer te zetten op aarde. Echter, Jorien vult aan dat het de vraag is of dit in het ‘doen’ moet zijn, of ook in het ‘zijn’ mag zijn. Er kan hier een een valkuil zitten in het te hard gaan werken en het is van belang dat het meer in balans blijft. Keuzes maken zal een aandachtspunt worden. Wat wil ik WEL neerzetten en wat NIET. Het is belangrijk om af te stemmen wat IK wil neerzetten of wat ik door kan geven aan een ander zodat de ander het neer kan zetten op aarde. Het is belangrijk voor mij om in te blijven tunen op de universele energiestroom zodat ik heldere keuzes kan blijven maken.

Al met al mag ik balans blijven zoeken in:

‘Wat is goed voor de wereld en wat is goed voor mij….’

En dit is een terugkomend thema voor mij. Ik voel dat ik hierin nog meer mag gaan groeien, nog meer mag gaan afstemmen op mezelf, zodat ik vanuit mijn eigen kern durf te navigeren. Los van verwachtingen van anderen. Best een uitdaging omdat ik van nature een pleaser ben. Ik voel de uitnodiging van Jorien, om mezelf meer te mogen gaan pleasen….

Persoonlijke jaar 9

Dit nummer is een 9, dit betekent het einde van een cyclus. Dit staat voor verandering en afscheid nemen van bepaalde oude patronen, relaties of andere situaties. Op deze manier maak ik het pad steeds meer vrij om nieuwe paden in te slaan, nieuwe creaties in mijn leven aan te brengen. Volgens Jorien zal dit een jaar worden van rust en reflectie. Wat wil er nog gezien worden en wat mag nog geheeld worden? Ik moet van binnen tegelijk lachen en huilen, want ik voel aan alles dat ik nog behoorlijk wat huiswerk te doen heb. Maar ik ben bereid mijn huiswerk te gaan doen, ik wil het, want inmiddels heb ik ervaren wat voor moois dit huiswerk mij oplevert. Ik voel natuurlijk de indirecte uitnodiging van Jorien om mijn ‘doosjes’ wat vaker te gaan openen. Uit mijn comfortzone te treden, nog meer kwetsbaarheid te mogen laten zien, nog meer stilte mag verwelkomen in mijn leven en dit alles in VOLLE overgave…. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan (jij dus ook :-)).

Volgend jaar 1

Dit nieuwe jaar start vanaf mijn verjaardag (3 oktober). De 1 staat voor een nieuwe cyclus. Een jaar waarin ik nieuwe dingen neer mag gaan zetten. Vanuit een schone lei kan iets nieuws geboren worden…. We weten het allemaal, na afscheid, sterfte, loslaten, ontstaat altijd een nieuw begin. Mijn Soul Journey rond Jorien af, maar ik ga zelf verder op reis en kijk vol goede moed toe wat mijn Soul Journey mij verder te brengen heeft.

Een prachtige impactvolle Soul Journey was dit van Jorien. Mega dankbaar en een doos vol nieuwe inzichten, een doos die ik nog vaak ga openen…

Namaste lieve Jorien

Wil jij ook een bijzondere Soul Reading van Jorien ervaren? Neem een kijkje op haar site!

Of volg haar hier op insta!

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.