Gratis verzending vanaf  75,00 in NL & BE
binnen 2 dagen verzonden!

Wij ontdekten de magie van een Kundalini LEAP sessie!

Lees hier onze eerste Kundalini LEAP ervaring! (Lifeforce Energy Awakening Process)

Wat een bijzondere, wonderlijke ervaring hadden wij onlangs. Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels weten, houden we van nieuwe ervaringen opdoen. Ervaringen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Niets is ons gek genoeg en daarom staan we (bijna) overal open voor. Een Kundalini activation sessie stond hoog op ons lijstje. We namen contact op met Robin Erkel, een bijzondere vrouw die met liefde en een vleugje magie deze sessie begeleid.

Een Kundalini activerings proces kan door een directe energie overdracht je Kundalini energie doen ontwaken. Een energie bron vol met krachtige, creatieve, vurige levensenergie. Die energie zít al in ons, maar kan soms sluimerend aanwezig zijn waardoor de energie niet optimaal benut wordt.

Door de activatie van de energie kan op een diepe laag energetische healing plaatsvinden en het bewustzijn verruimen. Deze sessie is gebaseerd op de wetenschap dat door de trillingen je energie een shift maakt en hierdoor je frequentie wordt verhoogd.

Aangezien deze energie bij ons ook naar wat ‘aanwakkering’ vroeg en wij erg nieuwsgierig waren naar deze Kundalini activerings methode, besloten we weer even uit onze comfortzone te stappen.

Robin vertelde ons voorafgaand dat we ons ‘alleen maar’, zonder verwachtingen, hoefden over te geven aan de magie van Kundalini energie. Dat klinkt ‘simpel’ maar terwijl ze dat zei, gingen mijn gedachtes automatisch aan de haal: ‘Wat moet ik dan doen?’, ‘Kan ik dit wel?’ en deze gedachtes wisselden zich af met de gedachtes in m’n hoofd die zeiden: ‘Imke, je moet niet denken, je moet je hoofd even uitzetten.’

Ik werd direct weer geconfronteerd met de krachtige energie van mijn hoofd, wat uiteraard haaks stond op de kracht van de Kundalini energie.

Maar toch ging ik met een glimlach op mijn gezicht op het matje liggen en gaf me, in liefde, over aan wat de Kundalini energie mij zou gaan brengen. Floortje gezellig naast me, we keken elkaar aan en wensten elkaar (zoals altijd bij dit soort sessies) een goede reis. De onderdrukkende lach die wie hierbij voelden namen we voor lief, want de nieuwsgierigheid naar de magie van deze sessie overheerste op dat moment onze kritische, soms iet wat sarcastische, stemmetjes.

Intense muziek galmde door de ruimte, onze ademhaling bracht ons naar een diepere laag. Robin zat achter ons en activeerde op magische wijze de Kundalini energie in ons lijf.

BAM…..mijn lijf reageerde alsof een liefdevolle schok mijn systeem wakker maakte. Uit het niets reageerde mijn lijf op deze energetische activering, mijn lijf schokte en maakte oncontroleerbare bewegingen. Onverklaarbaar wilden mijn tranen de weg naar buiten vinden, ik voelde verdriet. Alsof mijn verstopte tranen geen mogelijkheid meer hadden om vast te blijven zitten in een blokkade. Als vanzelf mocht ik voelen, wat ik blijkbaar in het dagelijks leven lastig vind. Tijdens de sessie kwamen mijn gedachtes soms om de hoek kijken: Wat is dit voor verdriet? Waarom komen de tranen nu vanzelf en ‘normaal’, in het dagelijkse leven, niet?

Ik was me gewaar van mijn gedachtes en een heldere stem in mij maakte me duidelijk dat hier de sleutel ligt: Het willen analyseren stagneert je groeiproces….. Als een mantra diende dit inzicht zich telkens aan.

Na het verdriet en het gevoel van moeheid diende zich een oerkracht aan, een gevoel van opluchting. Alsof vanuit die plek een nieuwe energie zich ontwaakte die vurig en krachtig voelde. Een energie die veilig en fijn voelde en die mij een diep gevoel van vertrouwen gaf.

Mijn lichaam kroop soms ineen, zoals een kind troost zoekt in de armen van haar moeder of zoals een baby zich gedragen voelt in de baarmoeder van haar moeder. Dit wisselde zich af met magische energie die mijn lichaam in posities bracht wat zich uitte als een gevoel van vrijheid, vertrouwen en liefde.

Kort samengevat, maakte ik een reis van donker naar licht, sterfte en wedergeboorte. Een cyclus die onlosmakelijk verbonden is aan het leven. Een reis waar ik me een baby voelde, een gekwetst kindje vol verdriet, een boeddha vol met rust en een reis waarin ik de kracht van Godin Aphrodite voelde, de Godin van vuur, vrouwelijkheid en creativiteit….

‘Goedemorgen…’, dacht ik toen de sessie was afgelopen. Mijn oude kritische stemmen maakten mij weer aan het lachen en vroeg aan me:

‘Verder alles goed Imke…?’

‘JA, zei ik….lach jij maar, maar ik weet en voel nu wederom dat echte wijsheid, het pad naar liefde, niet voortkomt uit het hoofd…’

Ben jij ook benieuwd naar een magische Kundalini Leap sessie? Volg haar hier op insta of neem een kijkje op de website van Robin.

Schrijf je hier in en ontvang een kortingscode van 10%

Wij houden je op de hoogte van onze leukste SALES, nieuwe producten en andere magische en inspirerende events of workshops.

Je naam(Vereist)
JE WINKELMANDJE
  • No products in the cart.